Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: kHRYSTAL

10. 3. 2012 | 13:52 Counter Strike 1.6
Další video TVcstrike je prací Martina 'JellownM' Sitka. Diváci si opět vybrali z řad švédských hráčů, tentokrát hráče Lions, Freje 'kHRYSTAL' Sjöströma.Martin 'JellownM' Sitko dostává druhou práci do svých rukou po movie Danyla 'Zeus' Teslenka. (čtěte: TVcstrike: Zeus). Jeho objektem je právě Frej 'kHRYSTAL' Sjöström, který již asi před dvěma lety dostal šanci v tehdejších SK Gaming, teď ale reprezentuje tým Lions, který se včera umístil na bronzové pozici na Intel Extreme Masters VI World Championship.
Výchozí obrázek

Další video TVcstrike je prací Martina 'JellownM' Sitka. Diváci si opět vybrali z řad švédských hráčů, tentokrát hráče Lions, Freje 'kHRYSTAL' Sjöströma.

Martin 'JellownM' Sitko dostává druhou práci do svých rukou po movie Danyla 'Zeus' Teslenka. (čtěte: TVcstrike: Zeus). Jeho objektem je právě Frej 'kHRYSTAL' Sjöström, který již asi před dvěma lety dostal šanci v tehdejších SK Gaming, teď ale reprezentuje tým Lions, který se včera umístil na bronzové pozici na Intel Extreme Masters VI World Championship.

Dalším kouskem v produkci TVcstrike bude Lukasz 'LUq' Wnek. Jeho movie má již rozpracovaná jedna z hlavních postav TVcstrike, Matúš '0L0V0' Men. Pro aktuální týden byl odhlasován Jordan 'n0thing' Gilbert z ex-Evil Geniuses.

TVcstrike pro vás má připravené další movie, pokud se na jejich YouTube channelu sežene 5000 subscriberů. Taktéž se na březen chystá soutěž, sledujte Facebook a stránky TVcstrike!

Zdroj: TVcstrike.cz
Štítky: TVcstrike, Lions, kHRYSTAL