Přejít k hlavnímu obsahu

TVcstrike: LUq [MOVIE]

12. 3. 2012 | 21:30 Counter Strike 1.6
Teprve před pár dny vydalo TVcstrike movie Freje 'kHRYSTAL' Sjöströma a již dnes vydává i movie z ankety minulého týdne, které se týká Lukasze 'LUq' Wneka.Matúš '0L0V0' Men se hlásí k nejaktuálnějšímu movie produkce TVcstrike. Bývalý člen "Golden Five", Lukasz 'LUq' Wnek je cílem jednoho z nejlepších moviemakerů na Slovensku a tím se vrací několik starých fanoušků jednoho z tehdejších nejlepších AWP hráčů na světě.
Výchozí obrázek

Teprve před pár dny vydalo TVcstrike movie Freje 'kHRYSTAL' Sjöströma a již dnes vydává i movie z ankety minulého týdne, které se týká Lukasze 'LUq' Wneka.

Matúš '0L0V0' Men se hlásí k nejaktuálnějšímu movie produkce TVcstrike. Bývalý člen "Golden Five", Lukasz 'LUq' Wnek je cílem jednoho z nejlepších moviemakerů na Slovensku a tím se vrací několik starých fanoušků jednoho z tehdejších nejlepších AWP hráčů na světě.

Ať už šlo o týmy Vitriolic, WICKED, AGAiN nebo Pentagram G-Shock, LUq pokaždé hrál se stejnými spoluhráči, pouze měl smůlu na organizace, která se s téměř stejným týmem táhne až doposud.

Pro aktuální týden byl zvolen Jordan 'n0thing' Gilbert, taktéž se můžete těšit na nadcházející soutěž, kterou pro vás TVcstrike připravuje - sledujte jejich web a Facebook stránky. Nejnovější člen TVcstrike pro vás vytvoří nové movie, pokud se na jejich YouTube channelu sežene 5000 subscriberů.

Zdroj: TVcstrike.cz
Štítky: TVcstrike, LUq