Přejít k hlavnímu obsahu

Amouranth opět vede! Streamerka kraluje nové Twitch kategorii se zvířaty

10. 11. 2021 | 19:05 Twitch.tv Twitch
Streamerka Amouranth je jednou z nejkontroverznějších osob na Twitchi. Navzdory banům se však drží, nevzdává se a i nadále ji sleduje velké množství lidí. Nyní zaujala novým způsobem – streamuje s koňmi.
Amouranth
Amouranth
Zdroj: Instagram

Kaitlyn “Amouranth” Siragusa je jednou z nejznámějších Twitch streamerek a rozhodně ví, jak vzbudit pozornost, ať už to je vysíláním z vířivky nebo ASMR streamy. Také za své počínání nejednou dostala ban, kterého se ale zase rychle zbavila. Nedávno prozradila, že přímo streamování na Twitchi jí sice vynáší pěknou částku, ale není to její jediný zdroj obživy. Twitch nedávno přidal novou kategorii s názvem “Animals, Aquariums and Zoos” (v překladu tedy “Zvířata, akvária a zoo”). Jak název napovídá, patří sem streamy související se zvířaty. Většina streamů zde natáčí zvířata nebo o nich mluví. Jeden by tady možná streamerku, jako je Amouranth, nečekal, ale opak je pravdou. Amouranth se dostala na přední příčku nové kategorie, a to vysíláním přímo ze stáje.   

Streamerka tak všechny předhání. Není se co divit, na Twitchi je skutečně proslulá. Pozornost si získala především kontroverzními streamy z vířivky. Těžko říct, zda jí podobnou sledovanost přinese i streamování ze stájí. Můžeme odhadnout, že vzhledem k momentální popularitě, se možná jejího příkladu budou následovat i další streameři. 

Abychom byli fér, za tímto streamováním nejspíš není pouhá touha po divácích, Amouranth v minulosti sama vyjádřila svou lásku ke zvířatům. Dokonce zmínila, jak by ráda někdy v budoucnu zřídila zvířecí útočiště. Takže streamování s koňmi není zase až takové překvapení. Co si o nové kategorii myslíte vy? Už jste se na nějaký zajímavý stream podívali?

Amouranth opět vede! Streamerka kraluje nové Twitch kategorii se zvířaty
Amouranth opět vede! Streamerka kraluje nové Twitch kategorii se zvířaty
Zdroj: Amouranth
MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: fraghero.com
Štítky: Amouranth