Přejít k hlavnímu obsahu

Baráž je za námi a 2. Tipsport COOL liga může začít. Těšit se můžete na spoustu zvučných jmen!

4. 8. 2021 | 17:30 Counter-Strike 2
Rychlý sled důležitých zápasů přinesl právě tento týden. V pondělí se odehrála otevřená kvalifikace o tři sloty v baráži, která se samotná odehrála v úterý. No a nyní ve středu se vstupuje do prvního kola soutěže. Ve 2. Tipsport COOL lize bude spousta známých jmen a věhlasných organizací, tak si je pojďme hezky představit.
blade nechybí ve 2. Tipsport COOL lize
blade nechybí ve 2. Tipsport COOL lize
Zdroj: grafika PLAYzone

Úterní čtyřčlenná baráž čekala na Online Vision Gaming a tři týmy z otevřené kvalifikace. Právě OVG zcela překvapivě dokráčeli až ke 4. místu na lan párty Quietus Day, a svoji formu potvrdili i zde. OVG nestačili pouze na novou a neporaženou sestavu Cryptovy, která bude patřit mezi favority 2. Tipsport COOL ligy, ale právě tohle duo bylo úspěšné. Za největší smolaře naopak byl tým Fadee Gaming. Ten nejprve podlehl OVG ve třetím prodloužení poměrem 23:25, a hned na to nestačil na eSuba Youngsters v prodloužení prvním. Tyto mladé pušky ale další výhru nezaznamenaly a skončily tedy v turnaji každého s každým na nepostupovém třetím místě.

Cryptova ve složení fredi, KWERTZZ, suplicK, zyored a MAXX si jednoznačně dělá zálusk na postup mezi elitu, hodně nabroušeně ale vypadá také stroj jménem Dark Tigers, jehož barvy budou hájit vedle outexe také nové kvarteto Feki, HenkkyG, creZe a heikkoL. Velkým konkurentem této favorizované dvojice bude nový tým Universe, tradiční organizace po útěku své sestavy do Gifted.uRage na poslední chvíli naverbovala šampiony Quietus Daye, jen posílené o Expa. Gifted naopak budou spoléhat právě na souhru z dřívějška, doplněnou o palebnou sílu v podobě navrátilce Abdela. Zajímavá jména však najdeme také v sestavách Bloody Devils a tradičně i u Value Skins. Celou osmičku doplňují BRUTE Juniors, kteří nahradili původní sestavu Evolution a budou v těžké konkurencí sbírat cenné zkušenosti. Kompletní sestavy najdete kliknutím na název týmu díky Zápasovníku.

Rozpis zápasů prvního kola:

Stejně jako v minulých sezónách, bude primárním hracím dnem středa. Vzhledem k napěchovanému itineráři si ale týmy hned ve třech případech první kolo odložily, jako jediní se proti sobě dnes postaví Dark Tigers a Universe. Premiéra nové, zatím neoficiální sestavy tygrů je ale jistě lákavou záležitostí! Týmy a hráči 2. Tipsport COOL ligy mají volnost z hlediska přenášení zápasů, takže určitě sledujte vaše oblíbence na sociálních sítích.

Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.