Přejít k hlavnímu obsahu

Boj o postup mezi elitu je napínavý, tři týmy 2. Tipsport COOL ligy se dělí o čelo tabulky se shodným počtem bodů

11. 9. 2021 | 11:02 Counter-Strike 2 Reportáž
2. Tipsport COOL liga má za sebou šesté hrací kolo, což znamená, že poslední čtyři duely nám zbývají do rozuzlení bojů v základní části. Do baráže mohou postoupit jen nejlepší dva, o první místo se však před závěrečným týdnem dělí hned tři týmy se stejným počtem bodů!
2. Tipsport COOL liga
2. Tipsport COOL liga
Zdroj: grafika PLAYzone

Los zápasů 2. Tipsport COOL ligy vyšel opravdu hezky, ve všech ze závěrečných kol se v přímém střetnutí utkají týmy bojující o postup. Nejinak tomu bylo v šestém kole, které se dohrálo včera večer. Začneme ale postupně.

Jako první byl na programu duel Universe vs. BloodyDevils. Ďáblíci bojují hrají o baráž, k čemuž jim minule dopomohla čistá výhra nad OVG. Tentokrát ale museli nastoupit s hostem v sestavě, díky čemuž jim Universe zatopili trošku více, než se očekávalo, a BDS ztratili jednu mapu. Dva body za výhru 2:1 je však stále drží u čela.

Ve středu se odehrál také druhý duel týmu z absolutní špičky tabulky, Cryptova vyzvala Online Vision Gaming. OVG po minulém zaváhání potřebovali zabrat a Cryptově tento zápas zadarmo opravdu nedali. Rozhodující Dust II byl ale jednoznačnou partií, kvůli čemuž se OVG dostávají do nepříjemné pozice, neboť ztrácí 2 body na TOP 3.

Kromě Cryptovy a BloodyDevils však máme ještě třetí tým na shodném počtu 14 bodů. Dark Tigers se v šestém kole postavili Brute Juniors, které smazali v neskutečně rychlém tempu, kdy soupeři povolili za dvě mapy dohromady jen 3 body. Díky čisté výhře tedy využili drobného zaváhání konkurentů a jsou favoritem číslo jedna.

Program uzavřel duel Gifted.uRage a Value Skins, tedy dvou týmů bez šancí na barážové boje. I tady se šlo do tří map, VS se ale po tuhé bitvě první výhru zaznamenat nepodařilo, protože decider Gifted zvládli těsně 16:14.

Program závěrečného kola:

Aktuální pořadí soutěže
Aktuální pořadí soutěže
Zdroj: web Tipsport COOL ligy
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.