Přejít k hlavnímu obsahu

Český hráč se probojoval až na Mistrovství světa, teď nemá kde bydlet

30. 10. 2021 | 08:00 Teamfight Tactics Lifestyle
Štěstí ve hře bohužel často nejde ruku v ruce se štěstím i v jiných životních oblastech. Své o tom ví i český hráč Scipaeus, který sice zabodoval v kvalifikaci na světový šampionát, na druhou stranu ale nemá momentálně střechu nad hlavou.
Scipaeus
Scipaeus
Zdroj: PLAYzone

O tomto hráči už jste možná slyšeli, jedná se o někdejšího reprezentanta České republiky v League of Legends na pozici junglera. LoL nicméně opustil a přesedlal na Teamfight Tactics. O jeho působivém výkonu v kvalifikaci na světový šampionát jsme ostatně psali i u nás na PLAYzone. Následně zaválel i přímo na Mistrovství světa, kde se umístil na krásném 13. místě. Česká republika tak vůbec poprvé měla svého reprezentanta. Nyní bychom se o Samuelovi rádi zmínili znovu. 

Jeden úspěch, byť významný, bohužel člověka nezajistí. Samuel „Scipaeus“ Křisťan v nedávném tweetu prozradil, že už v době kvalifikace byl bez domova a stále je. V příspěvku zároveň říká, že bude hrát pro kteroukoliv esportovou organizaci, která mu zajistí bydlení. 

Příspěvek vzbudil jistou pozornost a získal přes 1000 lajků a 400 retweetů. Prozatím však nemáme informaci, že by se něco konkrétního rýsovalo. Scipaeus dokonce v jedné své odpovědi dodává, že by mu nevadilo se přestěhovat, pokud by si vystačil v cizině s angličtinou. Prozatím tedy žije v okolí Prahy, údajně kdesi v lese, své dny tráví především v knihovně a snaží se najít alespoň pokoj s nájmem do 7 tisíc Kč. Rádi bychom tímto článkem na Samuelův příběh upozornili, kdo ví, třeba se mezi čtenáři najde někdo, kdo by věděl, jak šikovnému hráči pomoci, případně kam se obrátit, aby mohl dál předvádět skvělé výkony z bezpečí a pohodlí domova.   

PLAYzone
PLAYzone
Zdroj: PLAYzone
Štítky: Scipaeus