Přejít k hlavnímu obsahu

Content creatorka lhala o tom, že má rakovinu, organizace s ní ukončila spolupráci

5. 9. 2021 | 08:00 Rocket League Lifestyle
Lhát se nevyplácí. Své o tom ví content creatorka s přezdívkou MrDirtyBird, která byla odhalena, že předstírá, že má rakovinu mozku. Organzace N7 Esports s ní okamžitě ukončila spolupráci.
MsDirtyBird
MsDirtyBird
Zdroj: MsDirtyBird

Bizarní situace se odehrála v komunitě Rocket League. Content creatorka MsDirtyBird čelí obviněním. V posledních měsících totiž předstírala, že má rakovinu. Vše bylo odhaleno, když hráč Rocket League Sworn prostřednictvím Twitteru (konkrétně twitlongeru) ukázal světu řadu lží i s důkazy, kdy dokonce členové její vlastní rodiny pochybují o její rakovině. 

Sworn vše sdílel prostřednictvím twitlongeru poté, co ho tvůrkyně obvinila, že si vytvořil jednorázový Twitterový účet s přezdívkou „MsDirtyBirdShouldDie“, s cílem ukázat, že je patologická lhářka, a předvést příklady a důkazy jejích lží. Creatorka tvrdila, že má rakovinu mozku i plic, které metastázovaly. Sworn sdílel Twitch klip, v němž její sestra přiznává, že to může být pravděpodobně lež. Sama MsDirtyBird se přiznala k tomu, že o svém stavu lže. Hráč zveřejnil odkaz na Google Disk, kde creatorka přiznává svou vinu, ale zároveň neprojevuje žádnou lítost, jak komentuje Sworn. 

„Nelhala jenom o rakovině, přišla s celým příběhem a sérií událostí, aby získala sympatii a pozornost od lidí." MsDirtyBird měla zmanipulovat celou komunitu spadající pod dalšího prominentního Rocket League content creatora s přezdívkou „Tri House“. MrDirtyBird měla údajně vyhrožovat své sestře, že ji zabanuje na Twitch kanále DirtyBird poté, co narušovala její lži. Třeba když zmínila, že DirtyBird musí teprve dokončit střední školu, proto fanoušci začali pochybovat o tom, že má titul z počítačových věd, jak tvrdila. 

V důsledku celé situace se organizace N7 Esports, která content creatorku sponzorovala, rozhodla ji odstranit ze svého týmu tvůrců. Sama MsDirtyBird sdílela video s omluvou, v němž řekla, že si dá pauzu od tvorby na 6-12 měsíců a vyhledá pomoc v zájmu svého duševního zdraví.

N7 Esports
N7 Esports
Zdroj: N7 Esports

„Nechci být typ content creatorky, která je známá pro lhaní. Neudělala jsem to kvůli pozornosti. Teď odstoupím a doufejme, že se vrátím jako lepší osoba, jako lepší content creatorka,“ prohlásila.

Omluvila se i Swornovi, který její lži odhalil, že ho obvinila bez důkazu. Nakonec mu poděkovala za to, že sesbíral důkazy a sdílel twitlonger se všemi informacemi. Dalšího vysvětlení jsme se zatím nedočkali. Uvidíme, jestli se MsDirtyBird nakonec na scénu vrátí. Pokud ano, doufáme, že se z celé situace poučí a do budoucna se dalším lžím vyhne.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Content creator