Přejít k hlavnímu obsahu

Do hry prichádzajú nové herné módy - aký je ohlas?

29. 6. 2021 | 08:00 Brawl Stars
Predošlý víkend sme sa všetci potešili, do hry totiž prišiel nový challenge - a to veľmi špeciálny. Obsahoval totiž sľúbené herné módy, ktoré sme si tak mohli všetci vyskúšať. Ako však tieto nové módy vidia najuznávanejší členovia komunity?
Názor komunity na nové herné módy
Názor komunity na nové herné módy
Zdroj: PLAYzone

S príchodom Brawl Talku sme všetci ostali v šoku - do hry totiž vývojári hry pridali nie jeden, ani dva, ale rovno tri nové herné módy. Taktiež navrátili sezónny mód Present Plunder v trocha upravenej podobe, odteraz sa tento mód nazýva Trophy Thieves. Tento víkend sme mali príležistosť si vyskúšať každý z týchto novo pridaných módov vo forme challenge, hráči si tak mohli utvoriť názor na túto novinku v hre. Na tento názor na módy sme sa opýtali hneď niekoľkých uznávaných členov komunity: Arčibalta (GLORE), Sochynka (eKoVy), Hortixa (Sprout Boly), Saltyho (SaWeKoMa) a _ _ _ _ _ (Mystic Black). Čo nám povedali?

Ktorý z nových herných módov sa ti páči najviac a prečo?

Salty: Nejvíce se mi líbil Basket Brawl. Líbí se mi kvůli jeho velké odlišnosti od ostatních gamemodů. Ať už je to menší mapa, jiné strategie nebo jen to, že dát koš je těžší.

Sochynko: Najviac sa mi páčil Hold the Trophy. Je to proste niečo nové čo sme ešte v Brawl Stars nemali a v podstate stále sa tam niečo deje.

Ktorý z týchto herných módov si si užil najmenej a prečo?

_ _ _ _ _: Najmenej som si užil NBA. More to bola taká hlúposť až to bolelo. Kamo trafiť kôš bol asi ekvivalent porazenia 'SB|_ _ _ _ _' v 1v1, reálne takmer nemožné.

Hortix: Rozhodně volley brawl. Možná to bylo i kvůli tomu, že jsem ho hrál vždy s 1 randomákem a žádný z nich skoro nevěděl, o co v tomto módu jde. Ale i kdybych ho hrál s normálními hráči, tak mi volley brawl přijde poměrně nezajímavý a zdlouhavý.

Ak by si na nejakom z týchto herných módov vedel niečo zmeniť, aby bol zábavnejší, čo by to bolo?

Arči: Volleybrawl by som určite nejak zmenil, ale teraz ma nič nenapadá. Ostatné módy sú celkom ok.

Salty: Volley Brawl bych dal určitě delší. Nejspíše bych tedy zvýšil počet bodů, které jsou nutné k výhře na tři, čtyři nebo pět místo předešlých dvou. Jinak si myslím, že Hold the trophy, Basket Brawl i Trophy Thieves jsou super!

Hortix: Každý z těchto módů asi potřebuje nějaké vylepšení, ale kdybych měl vybrat něco, co by se mi líbilo nejvíc, tak bych zmenšil počet bodů, které tým potřebuje k vítězství v basket brawlu například na 8, protože mně přijde, že pouze málo kdy v zápase některý z týmu dosáhne na metu 10 bodů. Druhá změna, kterou bych rád viděl, by byla ve volley brawlu. Míč by mohl od začátku létat trochu rychleji, protože mi hlavně v prvních sekundách přijde tento mód opravdu nudný.

_ _ _ _ _: Ak by som mohol niečo zmeniť, tak jednoznačne by som pridal fyziku do basketbalu. Nebudeme si klamať, aj Sproutove strely majú viac fyziky než tá lopta. Normálne spawny na tom Hold the Trophy by tiež neboli odveci.

Volley Brawl
Volley Brawl
Foto: PLAYzone

Myslíš si, že nejaké z týchto módov sa dostanú do permanentnej rotácie alebo dokonca na kompetetívnu scénu?

_ _ _ _ _: Do rotácie isto všetky. Šak to reálne tí týpci od Supercellu nemali problém pridať community mapy kde si mal free trofeje, takže nevidím dôvod nepridať niečo do čoho už dali lóve. Na competetive scénu isto nedajú ten Basketball a to Hold the Trophy. Šak to by bola najväčšia blbosť. Ten volejbal v blízkej dobe tiež dosť pochybujem. Maximálne ten Trophy Thieves, to by bolo dosť fajn.

Hortix: Do permanentní rotace by se určitě dostat mohly. Větší výběr módů v permanentní rotaci by určitě mohl udržet stávající hráče u hry, protože to nebude tak monotónní a kdyz hráče omrzí 1 mód, tak budou mít na výběr z dalších a samotná hra je jen tak nepřestane bavit a o to určitě Supercellu jde. Naopak s přidáním těchto módů do competitive to moc reálně nevidím, ale pokud by se nějaké módy do competitive dostaly, tak si spíš myslím, že by to byly módy s trofejí.

Videl by si tieto herné módy rád v rotácii matchmakingu alebo v kompetetive?

Hortix: V permanentním matchmakingu bych je rád viděl. Každý z těchto módů si svého fanouška určitě najde. I když bych tím fanouškem nebyl já, tak to hru určitě udělá zábavnější. V competitive bych je v podobě, v jaké jsou teď, rád neviděl. Víc by se mi líbilo, kdyby do competitive přidali knockout, který je za mě o něco zajímavější a má za mě větší potenciál pro competitive.

Salty: V rotaci určitě. Ty hry, co jsem hrál, mě velmi bavily a těším se, až si budu moct zahrát další. V kompetitive si spíše myslím, že by meta byla jednostranná. Hráli by se pořád stejní brawleri dokola a dokola.

Sochynko: Dúfam, že sa tam žiadne nedostanú, lebo tieto módy mi už neprídu tak skill, ako napríklad Brawl Ball alebo Siege, Gem Grab a tak ďalej.

Ocenil by si pridávanie ďalších gamemódov v budúcnosti?

Salty: Ocenil bych cokoli, co hru ponechá aktivní a "neumře". Takže jakákoliv, takováto změna bude fajn.

Sochynko: Ja som názoru, že už by sa žiadne mody pridávať nemuseli, je ich tam dosť, ešte keď tam nedávno dali Knockout.

_ _ _ _ _: Nové módy ak už chcú pridávať, ta nech to robia aj poriadne. Kámo potom to tak vyzerá, že každý na to len nadáva a nikoho to nebaví. Teraz hlavne rozprávam o Basketbale. Basketball v Brawl Stars je niečo také jak WNBA. Kto vie ten vie.

Arči: V rotácii určite, ale v kompetitíve asi nie.

 

Nakoniec sme hráčov poprosili, aby nám ohodnotili tieto nové herné módy na škále od 1 do 10, do tabuľky sme potom zapísali výsledky. Zdá sa, že si hráči vo väčšine najviac užili Basket Brawl a Hold the Trophy, a okrem _ _ _ _ _ sa všetci ostatní zhodujú na tom, že Volley Brawl potrebuje zmeny. Už kedysi vyskúšanému módu Trophy Thieves sa dostalo vlažnej pochvaly.

 ArčiSochynkoHortixSalty_ _ _ _ _
Volley Brawl22557
Basket Brawl104892
Hold the Trophy68874
Trophy Thieves7.56679