Přejít k hlavnímu obsahu

Dr Disrespect poukazuje na možný důvod náhlého banu na Twitchi, stojí za vším peníze?

1. 10. 2020 | 08:03 Twitch.tv
Měsíce tápání, bez udání jediného důvodu odkazujícího na příčinu trestu oblíbeného streamera, by brzy mohly být u konce. I když se nejedná o oficiální prohlášení, Dr Disrespect na streamu lehce ventiloval své domněnky o tom, co by mohlo stát za skutečným důvodem nečekaného banu.
Dr Disrespect
Dr Disrespect

Už je tomu měsíc, co se Dr Disrespect svěřil svým fanouškům se svými úzkostmi, které ho sužují od okamžiku, kdy byl bez udání důvodu zabanován na Twitchi. Všechny jeho mentální problémy pramenily z jednoduché příčiny, přišel o vše, co na Twitchi budoval, a stále sám netušil, co skutečně stálo za jeho náhlým trestem. Ovšem nedávno na streamu, kde si zahrál Warzone po boku Odella Beckhama Jr., dost možná naznačil, o čem je celá tato kauza.

Za důvodem nečekaného banu by podle Disrespecta mohly jednoduše stát peníze. I když slavný streamer nepřišel s žádným přímým obviněním, při vysílání se konverzace strhla právě tímto směrem a Doc tentokrát nebyl úplně zticha. Během streamu mu přišel donate, kde se jeden z fanoušků konečně dožadoval pravdivého vyjádření, což vedlo v narážky a možné náznaky. Doc také publiku sdělil, že se již delší dobu chystá něco oznámit, ovšem musí být stále na pozoru, aby neřekl něco, co by mu mohlo zapříčinit opletačky ze zákonem.

Jeho zahořklost z celé kauzy byla z jeho projevu evidentní, o to více, když později pro vysvětlení případu použil analogii s námořnictvem. Doc odkázal na situaci, kdy vás zničehonic vyhodí po dlouholeté službě z námořnictva, načež rovnou narukují tři noví kadeti. V tomto případě stojí za vyhazovem vysoká pozice, se kterou vzniká oprávnění na velký plat. I když tedy nemáme žádné oficiální vyjádření, mohly by opravdu velké peníze být popudem k bizarnímu banu? Stále nezbývá nic jiného, než čekat, až pravda vypluje napovrch.

Diskuze kolem banu začíná přibližně v čase 2:58:50.

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Dr Disrespect