Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba po těsné prohře bohužel vypadává z boje o milion korun. 2. kolo dnes po poledni čeká na ENTERPRISE

15. 10. 2021 | 08:30 Counter-Strike 2 Turnaj
Třetí turnaj ze série Malta Vibes Knockout Series je tady. I tentokrát bude ve hře 50 tisíc dolarů, které si týmy postupně rozdělí po tažení pavoukem. Minule jsme ve hře měli SINNERS a ENTERPRISE, druhý jmenovaný celek tentokrát doplňuje eSuba.
Malta Vibes
Malta Vibes
Zdroj: Eden Esports

UPDATE: Tak bohužel, eSuba na úvodní výsledek ENTERPRISE navázat nedokázala. Proti polskému týmu Anonymo vyhráli blogg1s a spol., tu druhou ale prohráli nejtěsnějším rozdílem a decider šel také do rukou soupeře. Po tuhém boji nám tak v turnaji zbývá poslední zástupce, který hned v pátek od 13:00 vyzve norskou sestavu 777 Esports. Aktuálně 81. nejlepší tým světa nebude snadným sokem, ENTERPRISE na to ale mají!


V turnaji Malta Vibes Knockout Series #2 zvládli ENTERPRISE esports projít přes první kolo, na což v TOP 16 následně navázali SINNERS, kteří dokráčeli až do samotného finále. Tentokrát to ale bude jiné, protože oba naši zástupci musí začít v 1. kole jednoho velkého Single Elimination pavouka. V úvodní fázi turnaje se nachází jen dva týmy z TOP 50, nejvýše nasazení jsou zde GamerLegion s Patrikem 'Zero' Žúdelem. ENTERPRISE jsou ve světovém žebříčku aktuálně na 61. pozici, takže v prvních kolech pavouka už patří mezi zvučnější jména.

Křišťálová lupa
Křišťálová lupa
Zdroj: grafika PLAYzone

Potvrzení pozice favorita v nevyzpytatelné konkurenci ale nebylo snadné hned z úvodu. Prvním vyzyvatelem ENTERPRISE byl tým Budapest Five, který v HLTV žebříčku sice spadl až ke konci druhé světové stovky, ale se dvěma novými mladíky v kádru hrál opravdu dobře. Rozhodovat muselo až prodloužení třetí mapy, na které to rozhodl parádně střílející David 'forsyy' Bílý. Jeho forma na mezinárodní scéně je poslední dobou úžasná.

Losování pavouka ale bylo neúprosné, takže pokud svůj první zápas zvládne i Zero, tak právě on se postaví česko-slovenskému celku v kole druhém. Naše druhé želízko v ohni, v podobě eSuby, se do akce dostane tento čtvrtek. Hned první soupeř modré krve bude velkou zkouškou, jde totiž o známý polský celek Anonymo. O dalším postupu našich zástupců vás budeme nadále informovat, doporučujeme sledovat Zápasovník.

Malta Vibes Knockout Series #3
Malta Vibes Knockout Series #3
Zdroj: Eden Esports
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.