Přejít k hlavnímu obsahu

ENTERPRISE esports představují novou PUBG sestavu. Kdo zůstal z té minulé?

24. 6. 2021 | 01:00 PUBG: Battlegrounds
Domácí organizace ENTERPRISE podporuje již delší dobu PUBG, na posledním NVIDIA Cupu si diváci mohli všimnout, že sestava tohoto týmu prošla změnami. Tato sestava se nyní stává oficiálně součástí ENTERPRISE! Kteří hráči jsou součásti tohoto nového týmu?
Enterprise
Enterprise
Zdroj: Blesk

Organizace ENTERPRISE získala na MČR v počítačových hrách 2020 páté místo v sestavě hráčů rusye, jANYY, Jackuobo a TheCobra. Poslední jmenovaný se s týmem po tomto turnaji rozloučil a tým pokračoval s novým přírůstkem v podobě hráče Marb0. 

Posledním turnajem na domácí scéně, ve kterém tým nastoupil v této sestavě, se stal Grunex Masters, v němž se ENTERPRISE pohyboval v první polovině turnaje na medailových příčkách, bohužel v druhé polovině turnaje přišly špatné hry a tým se nakonec umístil na 5. místě. 

Po tomto turnaji oznámil hráč Marb0 svůj konec v týmu, a kluci se ocitli v podobné situaci jako po MČR 2020, kdy tým opustil TheCobra. Tým se nakonec rozhodl pro ukončení společného hraní, nicméně jANNY neztratil chuť a s nadšením se snažil složit novou sestavu s co největšími ambicemi a právě tito hráči se stávají novým týmem reprezentujícím organizaci ENTERPRISE.

Nová sestava se skládá z dvou medailistů z MČR 2020. Těmito hráči jsou TIXI a Grendys, kteří pod celkem Eclot Gaming získali cenný bronzový kov. Dalším do party je hráč Dedrix, naposled nastupující za tým eEriness MARVO, v jehož barvách předváděl velice kvalitní výkony, dle některých členů PUBG komunity se jedná o objev scény 2021. Soupisku uzavírá jANYY, kapitán snažící se dosáhnout lepších výsledků, než se starou sestavou. První představení tohoto týmu na domácí scéně byl Grunex NVIDIA #FRAMESWINGAMES turnaj, ve kterém hráči obsadili druhou pozici za týmem LOST. Na evropské scéně se tento tým představil v ESL PUBG Open, v němž jim postup mezi nejlepších 32 týmů utekl jen o pár bodů.

Nová sestava týmu ENTERPRISE:

 Česká republika Josef 'jANYY' Janoušek
 Česká republika Jiří 'Dedrix' Sluka
 Česká republika Vojtěch 'Grendys' David
 Česká republika Vojtěch 'TIXI' Tichý

Co říkáte na tuto novou sestavu? Bude přímým konkurentem týmu Entropiq, nebo tento tým překoná? A prosadí se tento tým i na evropské scéně?

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!