Přejít k hlavnímu obsahu

Herdyn se dostal na další neuvěřitelné číslo. Co dalšího nám přinesl konec Subtemberu?

2. 10. 2021 | 08:00 Twitch.tv Twitch
Čísla předplatných šla tradičně nahoru i letos v rámci Subtemberu, který je nyní však už za námi. Během tohoto bláznivého měsíce padlo plno bláznivých rekordů i na naší scéně. Pravděpodobně nejvýraznějšími osobnostmi jsou Herdyn a Agraelus, kteří dosáhli na opravdu neskutečná čísla.
Herdyn
Herdyn
Zdroj: YouTube/Herdyn

Subtember, který mají v oblibě jak diváci, tak samozřejmě i samotní streameři, je bohužel již oficiálně za námi. Během zářijových slev už tradičně na většině kanálů vylétla čísla předplatitelů do rekordních výšin, avšak v některých případech byl tento jev daleko výraznější. Jedním z takových streamerů je například Pavel "Herdyn" Mikeš, o němž jsme sice v rámci Subtemberu již psali, ale zde jeho úspěch neskončil.

Hned začátkem září se Herdyn mohl pyšnit 6000 předplatiteli, čímž absolutně překonal svůj dosavadní rekord v počtu subscriberů. Všichni Herdynovi zasloužený úspěch přáli a kdekdo se domníval, že na konci měsíce bez problémů dosáhne na 7000. Počet subscriberů šel sice stále nahoru, ale nezastavil se ani na čísle 7000, na které dosáhl už během týdne, nýbrž šel ještě výš, a to o dost.

Podpora Herdynovy komunity byla obrovská a několik dárců, v čele s Nedricem, mu přihodilo opravdu bláznivá čísla formou darovaných předplatných. Chvíli před koncem měsíce se tak tento počet vyšplhal na neskutečných 9000, ale ani to není ještě konec. Opravdu těsně před koncem Herdyn za obrovské podpory překonal hranici 10 000 subscriberů, čímž ještě více zdůraznil svůj úspěch, a to i dokonce v rámci domácí komunity.

Jediný, kdo má před Pavlem úctyhodný náskok, je totiž Agraelus, který v rámci letošního Subtemberu překonal domácí rekord v počtu předplatitelů, když přesáhl 11 000 subscriberů. Aby toho však nebylo málo, při posledním zářijovém streamu tuto hranici překonal ještě jednou a potrdil tak své prvenství. Agraelus se v současné době drží na více než 13 000 subscriberech, takže můžeme očekávat nějaký zajímavý obsah i z jeho strany. Úspěšný Subtember je tedy za námi a je čas konečně přivítat Spooktober.

Štítky: Herdyn, Agraelus