Přejít k hlavnímu obsahu

Hraní a kryptoměny? PolyPlay chystá CS:GO turnaj pro pozvané týmy, přijde i GuardiaN

9. 10. 2021 | 07:00 Counter-Strike 2 Lifestyle
Organizace PolyPlay si připravila obří CS:GO turnaj pro pozvané týmy, těšit se tak můžeme na celky jako například eSuba, 777 Esports nebo Quantum Prodigy. Týmy, které se umístí na stupních vítězů, si mezi sebou rozdělí prize pool v celkové hodnotě 5 000 dolarů. A možná přijde i kouzelník, tedy, slovenský CS:GO kouzelník GuardiaN, který se na turnaji ukáže jistojistě.
PolyPlay CS:GO Turnaj
PolyPlay CS:GO Turnaj
Zdroj: PolyPlay

Nadcházející CS:GO turnaj od organizace PolyPlay se již teď dá kontrolovat na Faceit stránce, na které je zároveň založen. Do turnaje je připojeno celkem 62 týmů, které byly organizací přímo pozvané. V jednom z nich se dokonce skrývá i slovenské eso GuardiaN, který v týmu má i svého parťáka z dob hraní za NAVI.

Samotný turnaj bude probíhat 12.10 a boje započnou už v 16 hodin. V týmu mohou kromě pěti hráčů být také dva náhradníci, přičemž kvalifikační kola se budou hrát ve stylu BO1, finále potom BO3. Na turnaji budou ke shlédnutí souboje profesionálních hráčů a vy tak budete moci sledovat herní styl snad každého hráče, na kterého si jen vzpomenete. Komentáře se ujme Lelek společně s Shaydem, na analyst desku se pak můžeme těšit na duo Miley & Sheepy. To vše na Twitch kanále PolyPlay.

PolyPlay partnerství s PLAYzone
PolyPlay partnerství s PLAYzone
Foto: PolyPlay

Esport a gaming jsou úzce spjaté s krypto světem, zatím však mezi nimi existuje mezera, kterou se PolyPlay snaží zaplnit a propojit oba světy v jejich nejlepším světle tak, aby uspokojili hráče na nové nevídané úrovni.

V moderním herním světě je streamování turnaje známkou pokročilého projektu. Pokud je herní organizace schopná své hry streamovat, zajistit produkci, studio, komentář, nabízí tak svým hráčům výjimečnou zkušenost, kdy jsou odměňováni nejen v podobě výhry, ale také samotnou zkušeností. PolyPlay chce hráče spojovat v takovém měřítku, kdy pracují se systémem, učí se a poznávají povahu světa digitálních měn. Hráči tak investují, interagují s komunitou, účastní se turnajů a využívají všechny benefity, které PolyPlay svým uživatelům nabízí.

PolyPlay je tak jedním z prvních projektů vůbec, který propojuje soběstačnost s vysokými výhrami pro hráče, unikátní zkušenost ze hry i propojení v součásti komunity a určitě stojí za to tuto příležitost vyzkoušet, ať už jakožto hráč, sponzor nebo nadšenec světa blockchainu, 

vyjádřil se k organizování turnaje COO organizace, Adam Číž

Mediální partner PLAYzone
Mediální partner PLAYzone
Foto: PolyPlay
Štítky: PolyPlay