Přejít k hlavnímu obsahu

Hvězda vedle hvězdy! PiXeL1K představuje tým pro domácí turnaje

12. 9. 2021 | 19:04 PUBG: Battlegrounds Přestup
Vzhledem k tomu, že domácí scénu čekají v závěru tohoto roku dlouho očekávané velké turnaje, PUBG komunita nespí a hráči skládají co nejsilnější soupisky pro budoucí úspěchy. Výjimkou není ani nejlepší český střelec, který v příštím týdnů nastoupí jako jediný český zástupce v elitní společnosti turnaje PCS 5. Kteří hráči se stanou jeho spoluhráči na těch domácích?
Tým Vikurvi
Tým Vikurvi
Zdroj: Instagram

Již za necelé dva týdny se naplno rozjede další sezóna PUBG MČR Squad Series, jejíž zakončení nám přinese korunovaci nových mistrů České republiky v této oblíbené battle royale hře. Spolu k týmům, které jsme měli možnost vidět většinu část tohoto roku v akci, jako ENTERPRISE esports, Yikees či Beer Fellas, se ohlašují nové ambiciózní soupisky, jež se také zapojí do bojů. Doufejme, že časem přibydou také organizace.

Jedna z nových a hvězdami nablýskaných sestav byla dnes představena pod poměrně známým názvem VIKURVI. Jedná se o tým, ve kterém jsme již mnohokrát měli čest vidět nejlepšího českého střelce, tedy Miloslava "PiXeL1K" Feika, jemuž sekundovali různí přední domácí hráči. Dnešní dnem byla oficiálně představena soupiska pro české turnaje do konce roku, a je nutno podotknout, že se v týmu nachází hvězda vedle hvězdy.

Účastníka PGI.S v roli náhradníka slavného týmu Liquid doplňuje duo ex-Entropiq hráčů, kterými jsou Matěj "Nowikk" Krmela a Vojtěch "Double" Ptáček. Oba jsme již mohli vidět vidět při kvalifikaci na PCS 5 v zahraničních týmech, nicméně oba nad domácí scénou nezanevřeli a budou se prát o další titul z MČR. Pro Doubla by se jednalo dokonce o zlatý hattrick. Posledním na soupisce je jeden z nejlepších polských hráčů Michał "KnorkiS" Bławat, jehož si pamatovat z loňského roku v barvách Inside Games, se kterým nechyběl ani na MČR. Po boku Nowikka a PiXeL1ka se ale ukázal již na nedávném turnaji TP-LINK, kde společně skončili na 2. místě.

Jména této sestavy zajisté budí respekt, a bude zajímavé sledovat, jak se jim bude dařit. Kvalifikace na letošní MČR začíná 23. září, pokud chcete například vyzvat i tento tým, nezapomeňte se zaregistrovat na tomto odkaze.

Sestava týmu VIKURVI:

 Česká republika Miloslav "PiXeL1K" Feik
 Česká republika Vojtěch "Double" Ptáček
 Česká republika Matěj "Nowikk" Krmela
 Polsko Michał "KnorkiS" Bławat

Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!