Přejít k hlavnímu obsahu

Komentátorský tým, který vás provede Samsung MČR. Koho z hrdinů by přizvali na desk?

23. 11. 2021 | 09:00 Brawl Stars MČR mobile
Samsung MČR v mobilních hrách už se nezadržitelně blíží a je tak na čase vám představit komentátorský tým. Trojice ve složení Lexinka, Skeri a Ogy si společně komentování nejlepších domácích Brawl Stars soubojů střihla na Samsung Midseason turnaji, který byl jedním ze stupínků, po nichž mohli hráči dokráčet až na samotné MČR. Jeho finálová část se odehraje už tento víkend v Brně.
Komentátoři
Komentátoři
Zdroj: PLAYzone

Duo Lexinka & Skeri v rámci domácí esport Brawl Stars scény téměř ani není nutno představovat. Když se řekne turnaj, většině z nás se automaticky vybaví tato sehraná dvojka, která srší vtipem a nebojí se hýřit humorem ani na konto svého kolegy či sebe sama. Během Samsung Midseasonu, který byl jedním z kvalifikačních milníků letošní MČR sezóny, se ukázalo, že nápad přidat k osvědčené dvojici Ogyho, je ideální volbou. V kombinaci s nepříliš komorní atmosférou samotné hry se totiž jedná o zaručený recept na zábavu.

Lexinka
Lexinka
Zdroj: PLAYzone

Lexinka zná domácí Brawl Stars scénu jako své boty. Aby taky ne, když během svého období v redakci PLAYzone psala o všem, co se ve světě BS šustlo. Informace nasbírané v rámci stovek článků se pak skvěle hodily, když se Lexinka rozhodla svým komentářem doplnit nejen nejnovější update či přestup týmu, ale rovnou herní akce českých a slovenských hráčů. V minulém roce se stala jedinou komentátorkou v rámci celého MČR nejen v mobilních hrách a diváky suverénně provedla celým průběhem bojů o mistra ČR. S kolegou Skerim jsou nerozlučná dvojka a od Samsung Midseasonu to vypadá, že jako další kousek do komentátorského puzzle zapadl i Ogy, který na MČR také nemůže chybět. Koho by ale Lexinka do týmu přidala, kdyby potenciální kvarteto mohl doplnit některý z šampionů Brawl Stars?

Rozhodně Poco, protože minimálně já se svým pohybovým talentem potřebuji občas pohealovat. Dále si taky nemusíme lhát, myslím, že ani Skerimu by malý heal sem tam neuškodil.
Skeri
Skeri
Zdroj: PLAYzone

Skeri je s domácí esportovou komunitou spjat už dlouhé roky. Zlatíčkem hráčů se stal, když se staral o Hearthstone komunitu v rámci turnajů zde na PLAYzone, později pak jeho cesta světem esportu, podobně jako u Lexinky, nabrala předkamerový spád a ohromné množství znalostí z herního prostředí i hráčských příběhů tak Skeri mohl naplno zužitkovat v rámci komentování. Štěstím ale je, že jeho veselý projev tímto rozhodně nepřešel v ústraní, ba naopak. Svými humoreskami je tento bavič proslulý. Koho by si do týmu přizval jako kolegu on?

Hmmmm, kdo je z brawlerů nejvíc ukecaný a zároveň dostatečně znalý, aby doplnil náš hvězdný tým? Nejradši bych řekl, že Colette, která má jako jediný brawler v ruce knihu, ale něco mi říká, že to není úplně nejvhodnější kandidát. Asi řeknu Byron, jeho postava vypadá moudře a sečtěle, takže i kdyby nebyl úplně nejvýmluvnější, tak jeho občasné postřehy by byly jistě obohacením našeho týmu.
Ogy
Ogy
Zdroj: PLAYzone

Brawl Stars zábava na Youtube? To je Ogy. Ať už jste na něj narazili v rámci české BS písně, která má k dnešnímu dni více jak dva miliony zhlédnutí, nebo v některém z jeho dalších videí, musí vám být jasné, že tenhle showman to umí pořádně rozjet. Jeho energie u komentátorského stolečku jen přiloží do kotle, pod kterým naše komentátorská trojice hodlá během víkendu, plného toho nejlepšího Brawl Stars u nás, pořádně zatopit. S kým by to ale podle Ogyho bylo ještě lepší?

Osobně bych se klidně posadil vedle Colta. Je cool, má skvělý hlášky a super kvéry. Věřím, že by svou přítomností Samsung MČR příjemně obohatil!

Letošní Samsung MČR započne 26. listopadu a právě pátek bude patřit Brawl Star. Na návštěvníky bude kromě epických soubojů těch nejlepších domácích týmů a hráčů čekat i nepřeberné množství doprovodného programu. Pokud tedy chcete naší komentátorskou trojici a profesionální hráče potkat osobně, vyrazte do Brna!

Prodej lístků zahájen
Prodej lístků zahájen
Zdroj: PLAYzone
Štítky: MČR mobile
Šéfredaktorka PLAYzone. Hrami žije od malička a její srdcovkou vždy byl StarCraft, jemuž se věnovala kompetitivně, a World of Warcraft.