Přejít k hlavnímu obsahu

Samsung Midseason turnaj ovládli SaWeKoMa, ve finále porazili Pepis.Shop

26. 6. 2021 | 21:51 Brawl Stars
Samsung Midseason turnaj je za námi a že to bylo něco! Z jistého místa na Mistrovství České republiky v mobilních hrách se nakonec můžou celkem překvapivě těšit hráči z celku SaWeKoMa.
Samsung Midseason turnaj
Samsung Midseason turnaj
Zdroj: PLAYzone

UPDATE, sobota #7: A máme dobojováno, pro vítězství si nakonec možná trochu překvapivě došli borci ze SaWeKoma. Těm ve finále dělali konkurenta Pepis.Shop, kteří ale moc šancí neměli a po prohře 1:3 se museli spokojit se stříbrnými medailemi. 

UPDATE, sobota #6: Po druhém semifinále, které taktéž nabídlo napínavou bitvu, na jejímž konci mohli slavit hráči Pepis.Shop, následoval zápas o třetím místo. Ten nakonec ovládli Enterprise esports, a před námi už tak leží pouze samotné finále – vyhrají SaWeKoMa, nebo si tým nesoucí jméno známého influencera Pepise poradí i s nimi?

UPDATE, sobota #5: První semifinále konečně přinešlo vyrovnanou řežbu i pořádné překvapení! Favorité z eKoVy ve vleklém souboji nestačili na borce ze SaWeKoma, kteří se po výhře 3:2 stávají finalisty. O tom, kdo je v zápase o zlato vyzve, se rozhodne nyní ve střetu Enterprise a Pepis.Shop.

UPDATE, sobota #4: A čtvrtfinále jsou za námi, uzavřel je souboj Enterprise a Overkill Gaming. A ačkoliv jsme už tentokrát opravdu byli svědky celkem těsné bitvy, vše opět skončilo celkem rychle – výhrou 3:1 si poslední místo v semifinále zajistili kluci z Enterprise, na které budou čekat Pepis.Shop. Ještě před jejich střetem ale své síly poměří eKoVy a SaWeKoMa.

UPDATE, sobota #3: I když už šlo od třetího čtvrtfinále očekávat opravdu vyrovnanou bitvu, byli jsme místo toho opět svědky jasné převahy jedné strany. O tu se postarali hráči Pepis.Shop, kteří svým soupeřům ze Sprout Boly nedali moc šancí a výhrou 3:0 si pohodlně došli pro místo v nejlepší čtyřce. O tom, kdo se do ní podívá jako poslední, se nyní rozhodne ve střetu Overkill Gaming a Enterprise esports.

UPDATE, sobota #2: A opět jsme mohli sledovat dominanci, tentokrát ještě jasnější než v úvodním utkání. Mystic Black se sice snažili, proti mixu jménem SaWeKoMa ale šanci prostě neměli. Po pár minutách tedy známe už i jméno druhého semifinalisty a do boje jdou Pepis.Shop a Sprout Boly.

UPDATE, sobota #1: Podívaná to byla pěkná, ale celkem jednostranná – prvními semifinalisty se dle očekávání stávají hráči eKoVy, kteří si na úvod sobotního streamu poradili s Inside Gamers poměrem 3:1. Na řadu tak jdou nyní Mystic Black, proti kterým se postaví borci hrající pod názvem SaWeKoMa, od nichž se očekává lehká převaha.

UPDATE, pátek #2: Inside Games rozdrtili Gifted.uRage velice rychle rozdílem 3:0, a celý stream tak uzavřel až zápas mezi Pepis.Shop a Mystic Purple ze stejné skupiny. Ten ovládli první jmenovaní, kteří si tak zajistili své místo v play-off, jež startuje v sobotu ve dvě odpoledne.

Samsung MS turnaj, play-off
  Česká republika eKoVy3         
     Česká republika eKoVy2      
  Česká republika Inside Games1         
        Česká republika SaWeKoMa3   
  Slovensko Mystic Black0         
     Česká republika SaWeKoMa3      
  Česká republika SaWeKoMa3         
           Česká republika SaWeKoMa 
  Slovensko Pepis.Shop3         
     Slovensko Pepis.Shop3      
  Česká republika Sprout Boly0         
        Slovensko Pepis.Shop1   
  Česká republika Enterprise esports3         
     Česká republika Enterprise esports2      
  Česko + Slovensko Overkill Gaming1         

UPDATE, pátek #1: Možná trochu překvapivě ve třetím kole skupiny B nestačili hráči týmu SaWeKoMa na borce z Enterprise. I když v zápase oba týmy bojovaly, jako by se hrálo o zlato, ve skutečnosti šlo už jen o lepší seed. Postup čeká na oba celky, v jejich skupině tak konec v turnaji čeká na GLORE. Vedle nich v play-off neuvidíme ani Kypsilóndy, kteří se turnaj rozhodli ukončit předčasně. I když na rozdíl od původně největších favoritů ze Sampi.Tipsport odehráli alespoň první kolo, nenastoupili už ani do toho druhého.

Kdo se stane prvním postupujícím na Samsung MČR v mobilních hrách? To budeme vědět už brzy, rozhodne o tom totiž Midseason turnaj, který odstartuje již za malou chvíli. Souboj těch nejlepších domácích týmů velice hodnotnou odměnu, ze kterého se na poslední chvíli odhlásili Sampi, vypukne již v pátek. Vše začne základní částí, v níž bude šestnáct účastníků rozdělených do čtyř skupin po čtyřech. Skupiny se budou dohrávat i v sobotu, kde je jinak na programu především play-off. V něm na sebe osmička nejlepších narazí v Single Elimination pavouku.

Skupina A
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#3 eKoVy03 / 0 / 07 : 0
#1 DHK02 / 1 / 04 : 4
#2 Infactus Gaming01 / 2 / 02 : 6
Skupina B
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#1 H3ARTS03 / 0 / 09 : 2
#3 Inside Games02 / 1 / 05 : 3
#2 Nejlepší hráči01 / 2 / 02 : 6
#4 Kypsilóndi00 / 3 / 00 : 5
Skupina C
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#4 NecroRaisers03 / 0 / 09 : 3
#3 Glore02 / 1 / 08 : 4
#1 Fadee Gaming01 / 2 / 05 : 6
#2 Beleaders00 / 3 / 00 : 9
Skupina D
TýmBodyVýhry / Prohry / RemízySkóre
#1 Pepis.Shop03 / 0 / 09 : 2
#3 Inside Games02 / 1 / 08 : 5
#4 Mystic Purple01 / 2 / 05 : 8
#2 Team Drape00 / 3 / 02 : 9

O komentář turnaje se postarají skeri, Ogy a Lexinka. Během dnešního dne se bude hrát zhruba od šesti odpoledne, v sobotu pak už od dvou hodin. Napínavý souboj vyvrcholí okolo deseti hodin večer (zhruba ve stejný čas se bude končit i v pátek), kdy se konečně dozvíme, kdo se podívá na Samsung MČR v mobilních hrách.

Prize pool:

  • 1. místo: postup na grandfinále MČR
  • 2. místo: 300 MČR bodů
  • 3. místo: 250 MČR bodů
  • 4. místo: 200 MČR bodů
  • 5. až  8. místo: 130 MČR bodů
  • 9. až 16. místo: 80 MČŘ bodů
Štítky: Samsung, MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend