Přejít k hlavnímu obsahu

Konečně jsme se dočkali. ENTERPRISE esports dnes oficiálně přivítali dvě nové posily

3. 8. 2021 | 20:02 Counter-Strike 2
Dlouho očekávaný moment je konečně tu. Veřejné tajemství bylo "odhaleno" a ENTERPRISE esports už jsou oficiálně opět v plném složení. Tedy ne tak úplně, protože kouče stále postrádají, ačkoli to vypadalo, že by mohli trefit jackpot.
ENTERPRISE CS:GO tým
ENTERPRISE CS:GO tým
Zdroj: ENTERPRISE esports

ENTERPRISE esports na jaře postoupili do finále 1. Tipsport COOL ligy, k tomu přišel neuvěřitelný run skoro až do ESEA Premier, a tak se mohlo zdát, že změny nejsou potřeba. Tým se ale spojil s Michalem 'KETUBOR' Csontošem zrovna ve chvíli, kdy se rozhodl ukončit kariéru Lukáš 'lucasp' Pócsik. Kromě něj se ale s týmem rozloučil také Lukáš 'Levi' Bouřa, jehož jarní část sezóny bohužel nezastihla v nejlepší formě. Jak se zdál jeho přesun spolu s Erikem 'The eLiVe' Sithem z eSuby jako výhra v loterii, tak u Leviho se to bohužel neprokázalo.

Jako posily si zkušený trenér vyhlédl Andreje 'Adejis' Kameništiaka, který po povedeném vstupu na scénu sklízí plody poctivé práce. Spolu s ním do ENTERPRISE míří také Matúš 'matys' Šimko, což je mimo jiné parťák z poslední sestavy Sazka.BRUTE. Tyto dva hráče nevybral KETUBOR náhodou, otestoval si je totiž v praxi během přátelských zápasů slovenské reprezentace, kde se rozhodl využít mladé pušky. Smutnou shodou okolností ale je, že v momentě, kdy po měsíci společného hraní jsou nové posily oficiální, KETUBOR u toho už není.

Z nespecifikovatelných osobních důvodů se nakonec rozhodl nepodepsat smlouvu a ke trénování na týmové úrovni se skutečně nevrátí. Po xperriencovi a mgnt jsou tedy EP bez trenéra, otázkou je, na jak dlouho. Do 1. Tipsport COOL ligy totiž vstupují bez něj. Zajímavostí prvního kola je také fakt, že se v zápase nepředstaví nová posila Adejis, ale lucasp ještě jednou oprášil myš a pokusí se dost možná naposledy ENTERPRISE pomoci.

Nové složení ENTERPRISE je následující:

 Česká republika David 'forsyy' Bílý
 Slovensko Erik 'The eLiVe' Sith
 Česká republika Robert 'manguss' Kapser
 Slovensko Andrej 'Adejis' Kameništiak
 Slovensko Matúš 'matys' Šimko

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.