Přejít k hlavnímu obsahu

Misaks poráží Parduba a vyhrává první offline turnaj sezóny

19. 7. 2021 | 10:59 Hearthstone
V pražském Reload Esports Baru se po opravdu dlouhé době odehrál první domácí Hearsthstone turnaj v offline prostředí. Osmá sezóna TopGaming Masters je v plném proudu, ale právě tyto živé turnaje jsou vždycky její nejdůležitější součástí.
TopGaming Masters
TopGaming Masters
Zdroj: screen ze streamu

Do pražské herny dorazilo celkem 27 hráčů, kteří se o postup do play-off utkali v pětikolovém swissu. Nikomu se překvapivě nepodařilo projít s čistým štítem, takže dále postoupili hráči se skóre 4-1 a ti nejlepší se třemi výhrami. Číslem jedna byl reprezentant Entropiqu En1gma, kromě něj v boji o vítězství nechyběla další známá jména, jako jsou BlizzconJan, Pardub nebo Krajda. Ve hře bylo 5 000 Kč za 1. místo a cenné body do žebříčku.

Vyřazovací část započala streamovaným duelem En1gma vs. Krajda. Zástupce eSuby se dostal do vedení 2:1, ale úřadující mistr České republiky dokázal sérii otočit a proklestit si cestu do semifinále. Tam bohužel nestačil na Misakse, stream s komentářem Findana a Kanyho se však zaměřil na druhý duel. V něm se parádně vedlo Pardubovi, který bez ztráty kytičky porazil Hekiho. Ten nakonec podlehl i En1gmovi a končí tedy bez medaile.

Boj o první LAN titul po opravdu dlouhé době tedy znamenal souboj hráčů týmů Rentgen Gaming a Dynamo Eclot. Oba hráči loni na MČR vypadli hned mezi prvními, takže hlad po úspěchu měli určitě velký. Do rychlého vedení 2:0 se dokázal dostat Misaks, Pardub však skóre zkorigoval. Misakův Hunter byl ale nad síly soupeřova Mage, a o vítězi bylo rozhodnuto. Pro Michala 'Misaks' Syrovátka jde možná o největší vítězství jeho kariéry.

TopGaming Masters S08 LAN #1
  Česká republika En1gma3         
     Česká republika En1gma2      
  Česká republika Krajda2         
        Česká republika Misaks3   
  Česká republika Misaks3         
     Česká republika Misaks3      
  Česká republika Jinaciidudlik1         
           Česká republika Misaks 
  Česká republika BlizzconJan0         
     Česká republika Heki0      
  Česká republika Heki3         
        Česká republika Pardub1   
  Česká republika Pardub3         
     Česká republika Pardub3      
  Česká republika Vlčák0         
Štítky: Misaks, TopGaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.