Přejít k hlavnímu obsahu

MrBeast připravuje vlastní Hru na oliheň. Podívejte se na ukázky z ambiciózního projektu

5. 11. 2021 | 16:10 Twitch.tv Lifestyle
Popularita Squid Game pravděpodobně nezná mezí. Hra na oliheň si našla spoustu fanoušků po celém světě a prakticky se stala kultovní záležitostí, jež nepřestává lákat a bavit. Příležitosti se nyní chytil známý youtuber MrBeast, který si připravil ambiciózní a věrnou imitaci her z oblíbené show. Dočkáme se dokonce vlastních prostorů, kulis a hlavně všech 456 soutěžících!
MrBeast plánuje vlastní verzi Squid Game
MrBeast plánuje vlastní verzi Squid Game
Zdroj: Netflix/MrBeast

Humbuk kolem populární Netflix show Squid Game stále ani zdaleka neutichl, a to ani na sociálních médiích či streamovacích platformách. Příležitost kolem úspěchu korejského dramatu si nenechali ujít ani šikovní moddeři, kteří napodobili smrtící hry zobrazené v show hned v několika herních titulech, jako je například Minecraft nebo Roblox. Obzvlášť povedená mapa vznikla ve hře Fortnite, která získala velkou popularitu i v rámci YouTube a Twitche. 

Obrovský boom této show si nenechala ujít ani YouTube hvězda MrBeast, která je známá svými dobročinnými i bláznivými projekty. Tentokrát se však nejedná o žádnou videohru ani o mód, ale o skutečné napodobení her ze Squid Game. MrBeast na svém Instagramu také již naznačil, že přípravy jsou v plném proudu. Z obrázků lze celkem dobře odvodit některé smrtící hry, které se ani tentokrát nevyhnou 456 soutěžícím. Nemusíme snad zdůrazňovat, že žádné umírání se v této napodobenině nekoná. 

MrBeast připravuje kulisy pro každou hru
MrBeast připravuje kulisy pro každou hru
Foto: Instagram/MrBeast

Projekt vypadá vážně ambiciózně a můžeme očekávat i opravdové kulisy, které mají celkem věrně imitovat skutečnou show a jež zajisté daly spoustu práce. Z fotografií můžeme dále vyčíst, že účastníky určitě čekají hry Red Light, Green Light, vyjímání tvarů z dalgony a cvrnkání kuliček. Zkrátka ty nejikoničtější hry. Také víme, že youtuber hledal inspiraci u svých fanoušků, kterých se ptal na nápady, jak co nejlépe realizovat přetahovanou lanem.

Už teď lze odhadovat, že se MrBeast snaží věrně napodobit netflixovou show, proto se asi nesetkámé s žádnými novinkami. Ani to však není vyloučené. Teď už zbývá jen určení data konání této události, které zatím není přesně dáno. Vypadá to, že přípravy jsou ale téměř u konce a akce se pravděpodobně dočkáme co nevidět. Jak napovídá nejnovější tweet, soutěž by měla začít někdy příští týden. Zbývá připravit všech 456 soutěžících a filmování může vesele začít.

MČR lístky
MČR lístky
Zdroj: PLAYzone
Zdroj: dexerto.com
Štítky: MrBeast, Squid Game