Přejít k hlavnímu obsahu

Na jak dlouho a ve kterých regionech zmizí /all chat?

21. 10. 2021 | 16:20 League of Legends Zajímavost
Když před nedávnem vývojáři z Riot Games oznámili, že pracují na permanentním odebrání /all chat pro všechny hráče, zvedla se vlna nevole. Právě silně negativní zpětná vazba vývojáře League of Legends donutila se nad svým krokem pozastavit a trochu ho upravit. Toxicity by se tak hra měla „zbavit" na pouhé dvě aktualizace.
League of Legends
League of Legends
Zdroj: Riot Games

Není to tak dlouho, co Riot Games oznámili, že aby zmírnili negativní dopad toxicity, chatování v League of Legends mezi týmy bude permanentně odebráno. Spousta skalních fanoušků hry tak byla právem naštvaná – vyčítání chyb a následný výsměch ke hře zkrátka občas patří a odebrání namíchlo spoustu lidí. Riot tak prohlášení poupravil a /all chat bude zakázán pouze v některých regionech.

Křišťálová Lupa

Deaktivace /all chatu navíc bude pouze dočasná a přijde od aktualizace 11.21 (která je ve hře nyní dostupná) a zůstane až do 11.22, kdy zmizí. Zdalipak Riot omezení ještě někdy zavede, je otázkou, na kterou odpověď zatím neznáme.

Až test skončí, můžeme nechat /all chat zakázaný úplně, podnikneme změny, nebo ho zakážeme jen pro jednotlivé regiony. V průběhu samotného testu se také může leccos změnit.

Jakých regionů se deaktivace týká, prozatím nevíme. EUW se ale žádné změny nedotkly a chat mezi týmy tak běží i nadále. Jestli se jedná jen o bug, nebo byl skutečně West ušetřen, se musíme nechat překvapit. Tak jako tak jde o první z řady kroků, které se Riot chystá pro zmírnění toxicity podniknout.

Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.