Přejít k hlavnímu obsahu

Netflix potvrzuje expanzi do herního odvětví! Na co vše se můžeme těšit?

22. 7. 2021 | 18:30 Všechny hry
Přední streamovací služba Netflix, která nabízí velký výběr TV pořadů, filmů či dokumentů, oficiálně potvrzuje vstup do herního odvětví! A tentokrát v daleko větším přesahu, než zpracováním seriálů jako je Witcher a další.
Netflix
Netflix
Zdroj: Netflix

V poslední době jsme se setkali na této oblíbené platformě s množstvím různých seriálů a filmů s předlohou z herních světů. Jako příklad můžeme uvést sérii Dota: Dragon's Blood ze světa hry DOTA 2 nebo plánovaný seriál s názvem Arcane ze světa League of Legends.

Netflix, který v současné době využívá více než 209 miliónů předplatitelů, potvrdil nedávné spekulace o snaze založit vlastní předplacenou herní službu. Dle slov tohoto streamingového giganta se tato služba přidá k předplatnému Netflixu bez jakýkoliv dalších nákladů. Zpočátku by se tato služba měla primárně zaměřit především na hry pro mobilní zařízení. Uživatelé této služby tak nově získají kromě neomezeného přístupu k seriálům a filmům taktéž přístup k jednotlivým hrám.

Bohužel dosud se přesně neví, jaké druhy her v této nabídce nalezneme. Vzhledem k tomu, že Netflix oficiálně dal tomuto projektu zelenou a taktéž představil výkonného ředitele Mike Verdu ze společností Electronic Arts a Facebook, můžeme se domnívat, že další informace se dozvíme již v dohledné době.

Štítky: Netflix
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!