Přejít k hlavnímu obsahu

Nová sestava Cryptovy a další znovu úspěšný mix nebudou chybět na poslední šanci o MČR

30. 9. 2021 | 12:00 Counter-Strike 2 MČR
Přípravy na poslední velký turnaj kvalifikační MČR sezóny jsou v plném proudu. Netradičně uprostřed týdne se odehrála druhá kvalifikace na AOC MČR Tour, kde ze dvou desítek účastníků mohla uspět pouze nejlepší dvojice. Tentokrát se mezi postupující zapsala jedna známá organizace a jeden opět úspěšný mix.
Cryptova
Cryptova
Zdroj: stránky týmu

Vodafone MČR v CS:GO se vrací do Brna a u jubilejního 10. ročníku může být každý z vás i v roli hráče. Závěrečný milník kvalifikační sezóny nabízí jedinečnou možnost, protože spousta největších jmen už se v boji o postup na MČR nenachází a prostor je tedy otevřený. Druhého kvalifikačního turnaje se tentokrát zúčastnily rovné dvě desítky týmů, které byly v úvodní fázi rozděleny do čtyř skupin – tak, aby si každý pořádně zahrál.

Jak už to ale bývá, vrcholné play-off o postup na AOC MČR Tour se týkalo jen nejlepší osmičky. V horní polovině pavouka se navíc potkaly tři známé celky, zatímco dole se zdálo, že uspěje jeden z mixů a naváže tak na postupující z úvodní kvalifikace. Začneme tedy horní částí, kde byly v podstatě všechny zápasy hodně vyrovnané. Do semifinále postoupili zástupci eSuba Youngsters a Cryptovy, zatímco Online Vision Gaming mohli jen smutnit. Duel o postup pak dopadl lépe pro novou sestavu Cryptovy, kde kromě stálic w8maxe a M1keyho najdeme MAXXe, zyoreda a Nelsona. Cryptova navíc ovládla finále a jde na AOC MČR Tour s lepším seedem.

A koho že to ve finále OVA porazila? Tým ANKARA MESSI sice ve čtvrtfinále vyřadil Brute Juniors, ale následně nestačil na mix COJAVIM pod vedením vojTTa. Tenhle pojem si můžete pamatovat již z minulé AORUS MČR Tour, kde rovněž nechyběl. Není tedy náhodou, že tento mix opět nebude chybět v boji o důležité MČR body. Složení turnaje o poslední šanci na Vodafone MČR 2021 stále není kompletní, po tomhle klání stále zůstávají čtyři volné sloty. Další kvalifikace se odehraje opět o víkendu, tak si ji nenechte ujít! Registrace jsou již otevřeny.

AOC MČR Tour
AOC MČR Tour
Zdroj: grafika PLAYzone
Vodafone MČR v počítačových hrách
Vodafone MČR v počítačových hrách
Zdroj: grafika PLAYzone
Štítky: AOC, MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.