Přejít k hlavnímu obsahu

Podpora streamera vás vyjde na méně korun, startuje SUBtember

4. 9. 2021 | 11:00 Twitch.tv Twitch
Každoroční akce na Twitchi, která nese název SUBtember, je znovu tady. Jako každý rok je po celou dobu zlevněná cena předplatného a za jeden placený sub zaplatíte 80 korun, díky trvalé slevě, která před pár týdny dorazila. Jedná se o skvělou situaci na obou stranách – streameři dostanou peníze jako obvykle a vy ušetříte.
SUBtember
SUBtember
Zdroj: Twitch

Jednoznačně nejoblíbenějším měsícem streamerů je září. I přesto, že jim sledovanost a tím pádem i zisky upadnou, protože část jejich publika začne chodit do škol, peníze se jim v září jen hrnou. Každoročně totiž Twitch zavede akci, kterou pojmenuje SUBtember, během které zlevní ceny placených odběrů o 20 %. Než se vrhneme na to, kolik ušetříte, musíme si připomenout, že se jedná o skutečně nízkou cenu. Speciálně poté, co byly minulý měsíc ceny subů zmenšeny o velkou část permanentně.

Slevu sponzoruje GRUBHUB

Ze 4 eur (105 Kč) tak odběry zlevňují na 3,20 eur (přibližně 80 korun). SUBtember platí od večerních hodin druhého září až do konce měsíce. Platí na nově koupené nebo darované odběry. Za zvýhodněnou cenu si ale měsíce přikoupit nemůžete. Tvůrci obsahu k tomu navíc dostanou celé 4 dolary, takže je nijak neoškubete. Neváhejte a předplácejte například na našem Twitch kanále.

Štítky: Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.