Přejít k hlavnímu obsahu

Pospěště si! První kvalifikace na Guseppe MČR Tour startuje již za pár hodin

17. 7. 2021 | 10:13 League of Legends
První kvalifikace v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour začíná již za pár hodin, tak neváhej a přihlaš se do turnaje i ty. Jediné, co stačí je, skupina kamarádů, potřebné schopnosti, ale hlavně chuť vyhrávat - přeci jen uspět může naprosto každý. Turnaj začíná ve 14:00, takže pokud jste se ještě neregistrovali, tak si pospěšte.
První kvalifikace je tady!
První kvalifikace je tady!
Zdroj: mcrpc.cz

Dnešním dnem se znovu spouští další měsíc kvalifikačních bojů v rámci druhé zastávky Guseppe MČR Tour. Z každé kvalifikace postoupí oba dva finalisté, aby se postupně zaplnilo měsíční finále, do kterého tentokrát není pozvaný žádný tým. To znamená, že si všichni své místo budou muset zasloužit a nebudou žádné výjimky pro elitní týmy z naší scény.

Tím pádem tak vzniká naprosto unikátní příležitost na to využít možnou absenci některých týmů a vletět do kvalifikace. První zastávku naprosto ovládla eSuba a kdo ji bude následovat? Klidně to můžeš být i ty. Jediné co stačí je tým, chuť si zahrát a samozřejmě nějaký ten potřebný skill. Jestli si na to troufáš, tak přihlášení do kvalifikace je níže, ale pozor. Turnaj začíná už ve 14:00, takže doporučujeme si pospíšit.

Odměny za finálovou část se nijak od poslední zastávky nezměnily. Hlavní cenou zůstává i nadále přímý postup na Vodafone MČR, které se uskuteční v listopadu tohoto roku. Body do celkového hodnocení jsou určitě také příjemné, protože za Mastercard Hitpoint Masters a Hitpoint Challengers přeci jen není tak moc, takže účast v těchto kvalifikacích může opravdu pomoct v cestě na MČR.

Bodování za jednotlivé zastávky:

  • 1. místo: přímý postup na finále MČR 
  • 2. místo: 700 bodů
  • 3. - 4. místo: 450 bodů
  • 5. - 6. místo: 300 bodů 
  • 7. a 8. místo: 200 bodů 
Guseppe MČR Tour
Guseppe MČR Tour
Foto: mcrpc.cz
Štítky: MČR, Guseppe
Slyšel jsi něco o změnách na profesionální scéně? Tak v tom případě jsem o nich slyšel už dva týdny předtím. V PLAYzone jsem od jara roku 2021 a momentálně mám za sebou něco okolo 450 článků. Kromě žurnalistiky také spravuji sociální sítě, prostě kompletní univerzál.