Přejít k hlavnímu obsahu

Druhou šanci na ulovení MČR bodů máte už tento čtvrtek

29. 9. 2021 | 14:30 PUBG: Battlegrounds MČR
MČR sezóna se minulý týden konečně rozjela i v posledním zbývajícím titulu. Zatímco některé hry již finalizují své seznamy postupujících, v PUBG: Battlegrounds bude teprve všechno ve hře. První a dlouho očekávaný turnaj ale hezky ukázal, kdo jak na tom je.
PUBG Squad Series
PUBG Squad Series
Zdroj: PLAYzone

Na úvodní klání čtvrté MČR sezóny se přihlásilo krásných 48 týmů, kterým tímto děkujeme, že nám stále věnují přízeň i přes letošní formát. Tento počet utvořil 3 skupiny, ve kterých se týmy utkaly v pěti hrách. Nejvíce to střílelo hráčům organizace Dark Tigers, kteří vyhráli jednu hru, a nastřílením neuvěřitelného počtu 53 killů se hráči této organizace stali vítězem úvodní kvalifikace MČR Squad Series. Ze stejné skupiny bere stříbro tým Vikurvi, mezi tohle duo se ještě vměstnala sestava Fadee Gaming ze skupiny A. Vítězem o něco vyrovnanějšího béčka se stali Expendables. Pojďme ale dále, protože na nás čeká druhý turnaj, který může být úplně o něčem jiném.

Kvalifikace jsou na programu až do 25. listopadu. Čím dřív se ale se svojí partou zapojíš do akce, tím větší máš šanci podívat na finále čtvrté sezóny Vodafone MČR v PUBG: Battlegrounds. Druhé pokračování je na programu opět ve čtvrtek od 19 hodin, a tentokrát doufáme, že ještě překonáme parádní počet účastníků z úvodního turnaje a třeba se nám podaří naplnit čtyři skupiny! 64 týmů by bylo naprosto parádních, tak neváhej a přijď zkusit štěstí i ty. PUBG esport je úplně jiné kafe, než znáš z klasických her, stačí si k tomu jen přičichnout a už se toho nikdy nebudeš chtít pustit. Registrace je snadná, prostě si jen vyber turnaj a přijď ukázat svůj skill!

Rozpis všech turnajů MČR sezóny:
Čtvrtek 23. září od 19:00MČR Squad Series #1
Čtvrtek 30. září od 19:00MČR Squad Series #2
Čtvrtek 7. října od 19:00MČR Squad Series #3
Čtvrtek 14. října od 19:00MČR Squad Series #4
Čtvrtek 21. října od 19:00MČR Squad Series #5
Čtvrtek 28. října od 19:00MČR Squad Series #6
Čtvrtek 4. listopadu od 19:00MČR Squad Series #7
Čtvrtek 11. listopadu od 19:00MČR Squad Series #8
Čtvrtek 18. listopadu od 19:00MČR Squad Series #9
Čtvrtek 25. listopadu od 19:00MČR Squad Series #10
So-ne 11. a 12. prosinceFinále Vodafone MČR
Štítky: MČR
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.