Přejít k hlavnímu obsahu

s1mple přepisuje historii, k titulu MVP si připsal také rekordní počet ace. Mrkněte na ně!

18. 7. 2021 | 22:08 Counter-Strike 2
Trofej z prvního LAN turnaje během pandemii, a k tomu suverénní titul MVP. Tyto dva milníky si zapisuje nikdo jiný než s1mple. A tím to zdaleka nekončí! Této ukrajinská superstar se totiž podařilo překonat i rekord v počtu ace (5 zabití v jednom kole) za turnaj, přesněji se mu to povedlo čtyřikrát.
s1mple
s1mple
Zdroj: ESL

O tom, že Aleksandr "s1mple" Kostyliev patří mezi nejlepší hráče v historii Counter-Striku, nemůže být pochyb. Dokázal to i na turnaji IEM Cologne, což byl první LAN turnaj během světové pandemie. Kromě trofeje si také odváží i titul nejužitečnějšího hráče, avšak to není všechno. S1mplovi se rovněž podařilo překonat rekord v počtu ace za Tier 1 turnaj, a jedná se tak o další kolonku, kterou zaplňuje jeho jméno. V pěti zápasech dokázal zabít celý soupeřův tým úplně sám celkem čtyřikrát a my se nyní na všechny jeho akce podíváme.

Štítky: s1mple, IEM Cologne
Student informatiky, který se rozhodl své dlouholeté zkušenosti a nabyté informace z herního titulu Counter-Strike: Global Offensive zúročit, a proto začal v roce 2021 pracovat jako redaktor pro PLAYzone.