Přejít k hlavnímu obsahu

Mistry ČR v Brawl Stars se stávají Inside Games, ve finále porazili Sampi.Tipsport

26. 11. 2021 | 19:50 Brawl Stars MČR mobile
První den Samsung MČR v mobilních hrách je u konce, Brawl Stars turnaj ovládli hráči Inside Games. Ti ve finále porazili Sampi.Tipsport.
Samsung MČR v Brawl Stars začíná!
Samsung MČR v Brawl Stars začíná!
Zdroj: PLAYzone

UPDATE #8: Tak tohle čekal málokdo, mistry ČR se stávají hráči Inside Games, kteří si po výhře nad Pepis.Shop připsali i porážku největšího favorita turnaje Sampi.Tipsport. Ve finále předvedli oba celky velice pěknou i napínavou hru, IG vyhráli 3:1. Samsung MČR v BS je tak za námi, pokračovat se bude zítra Wild Riftem.

UPDATE #7: Ke konci došlo i druhé semifinále, v němž na sebe narazili Sampi.Tipsport a ENTERPRISE. Utkání to bylo celkem napínavé, ale favorité nakonec nezklamali – Sampi vyhráli 3:1. O zlato si to s nimi rozdají Inside Games. Připíšou si skalp i tohoto zvučného jména?

UPDATE #6: Bylo to tedy něco, ale skupiny jsou za námi, a než jsme se stihli nadát, už bylo u konce i první semifinále. To totiž přineslo velké překvapení – hráči Inside Games smetli Pepis.Shop jednoznačně 3:0. Stávají se tak prvními finalisty turnaje.

Play-off Samsung MČR v mobilních hrách
  Česká republika Inside Games3      
     Česká republika Inside Games3   
  Česká republika Pepis.Shop0      
        Česká republika Inside Games 
  Česká republika Sampi.Tipsport3    Vítěz 
     Česká republika Sampi.Tipsport1   
  Česká republika ENTERPRISE esports1      
     Česká republika Pepis.Shop-   
        Česká republika Pepis.Shop 
     Česká republika Sampi.TIpsportSF2- 3. místo 

UPDATE #4: Prvními postupujícími týmy do play-off se stávají podle očekávání Inside Games a Sampi.Tipsport. Nyní nás čeká repríza úvodního zápasu mezi týmy eKoVy a ENTERPRISE. Výherce putuje do play-off, poražen je ze Samsung MČR v mobilních hrách ven!

UPDATE #3ENTERPRISE eSports 3:2 NecroRaisers

Po neúspěšné první sérii se hráči týmu ENTERPRISE eSports zvládli vzchopit a v nervy drásajících pěti hrách vyřadili NecroRaisers ze Samsung MČR v mobilních hrách. Speciálně v poslední hře gem grabu vyslali jednoznačný signál, že ještě nejsou letošní MČR ochotni opustit. Ze strany NecroRaisers se jednalo o statečný boj, který ovšem na udržení nestačil. ENTERPRISE eSports si budou muset na svého protivníka počkat, protože vzejde až z duelu Inside Games vs. eKoVy.

UPDATE #2: eKoVy 3:2 ENTERPRISE esports

První zápas Samsung MČR v Brawl Stars nám přinesl naprosto nevídanou show. Tým eKoVy zvládl zvrátit nepříznivý stav zápasu a odnášejí si tak zaslouženě výhru. V dalším kole narazí na rozjeté Inside Games, kteří mezitím nedali NecroRaisers naprosto žádnou šanci. Naopak pro ENTERPRISE to znamená, že budou bojovat o setrvání v turnaji proti již zmíněným NecroRaisers. Zápas začíná už za chvíli!

UPDATE #1: Přejeme všem fanouškům Brawl Stars příjemné dopoledne. Samsung MČR v Brawl Stars odstartuje na streamu duel eKoVy proti ENTERPRISE. Jdeme na to!


​Největší herní akce na domácí scéně už je konečně tady, Samsung Mistrovství České republiky v Brawl Stars začíná již půl hodiny před páteční desátou hodinou ranní. Těšit se můžeme na souboje těch nejlepších domácích týmů, kteří si to na úvod rozdají ve dvou GSL skupinách. Z nich hned na první pohled zaujme hlavně ta druhá, a to ani ne tak kvůli tomu, že se tam nachází dvojice největších favoritů.

Hamonogram:

  • 9:30: 1. kolo GSL skupin
  • 10:30: Zápas poražených skupina A
  • 11:30: Zápas poražených skupina B
  • 12:30: Decider skupina A
  • 13:30: Decider skupina B
  • 14:30: 1. semifinále
  • 15:30: 2. semifinále
  • 16:30: Grandfinále

Chybí v ní totiž Gravity – důvodem je bohužel pozitivní test na covid-19 u jejich reprezentanta Hortixe. Zbytek hráčů bohužel nemohl najít v rychlém čase adekvátní náhradů, a o titul tak bude letos výjimečně bojovat jen sedm týmů. Na čtyři z nich, které dokáží projít skrze svou skupinu, bude pak na závěr turnaje čekat klasické Single Elimination play-off.

Samsung MČR v Brawl Stars, skupina A
  Česká republika Inside Games3      
     Česká republika Inside Games3   
  Česká republika NecroRaisers0      
        Česká republika Inside Games 
  Česká republika eKoVy3      
     Česká republika eKoVy0   
  Česká republika ENTERPRISE2      
         
     Česká republika ENTERPRISE3   
  Česká republika NecroRaisers2     Česká republika eKoVy 
     Česká republika eKoVy1   
  Česká republika ENTERPRISE3      
Samsung MČR v Brawl Stars, skupina B
  Česká republika Sampi.TipsportFW      
     Česká republika Sampi.Tipsport3   
  FW      
        Česká republika Sampi.Tiprsport 
  Česká republika Pepis.Shop3      
     Česká republika Pepis.Shop1   
  Česká republika GLORE1      
         
     Česká republika Pepis.Shop-   
  FW     Česká republika Vítěz B5 
     Česká republika GLORE-   
  Česká republika GLOREFW      

​Vše vypukne už chvíli po půl desáté, nového mistra ČR pak poznáme něco okolo páté odpoledne. Během této doby pro vás na streamu (a přímo v Brně na velké stage) odvysíláme osmičku utkání. Od mikrofonu ji budou doprovázet Ogy, skeri a Lexinka

Štítky: MČR mobile
miluju videohry a hlavně ligu legend