Přejít k hlavnímu obsahu

Sérii turnajů od Faeliho uzavře hvězdami našlapané klání Blitzdormu World Cup

16. 9. 2021 | 08:28 Hearthstone Zajímavost
Úvodní ročník turnajové série Blitzdormu od někdejšího mistra ČR Faeliho se blíží ke konci. Ke konci září ho uzavře samotný Blitzdormu World Cup, kterého se můžete zúčastnit i vy!
Blitzdormu World Cup
Blitzdormu World Cup
Zdroj: Entropiq

Kartičku Nozdormu the Eternal ve hře moc často neuvidíte, srandy si s ní však jde užít opravdu hodně. Pokud ji totiž mají v balíčku oba hráči, tak na celou danou hru zkrátí čas pro odehrání kola na pouhých patnáct sekund. Jde o druhou variantu původního Nozdorma, který v překvapivý moment uměl rozhodnout zápasy. Právě tato karta je nyní stěžejní součástí turnajové série Blitzdormu, což je kombinace názvu karty a herního módu Blitz.

Povinností všech účastníků je to, že samozřejmě musí mít ve svých balíčcích Nozdorma, čímž vzniká vlastně jakási blesková variace Hearthstone. Strůjcem tohoto nápadu i pořadatelem všech Blitzdormu turnajů je Oldřich "Faeli" Mahdal, jenž se rozhodl svůj koncept dostat i mezi nejzvučnější jména světové herní scény.

Hvězdami nablýskaný line-up, doplněný o známé české karetní kouzelníky, se totiž představí na blížícím se Blitzdormu World Cupu, v němž si to v úterý 28. září rozdá 16 hráčů o pěknou hlavní cenu 400 euro. Finále bude živě přenášeno na Twitch kanále Entropiqu a dvanácti elitním hráčům a dvou šampionům minulých sezón se v něm můžete postavit klidně i vy – druhá a poslední otevřená kvalifikace se odehraje týden před finále.

Blitzdormu World Cup
Blitzdormu World Cup
Zdroj: Entropiq
Zdroj: entropiq.gg
Štítky: Faeli, Blitzdormu
miluju videohry a hlavně ligu legend