Přejít k hlavnímu obsahu

SINNERS představují novou herní sekci!

2. 7. 2021 | 10:50 Rocket League
Po nedávném turnaji ESPORTOVNIA, ve kterém došlo k česko-polskému klání, dojde v těchto dnech k zahájení Grunex Masters. A i tyto turnaje nejspíš navnadily české organizace, díky kterým tuzemská scéna hry Rocket League ožívá. V krátkém časovém intervalu oznámila již druhá tuzemská organizace svou herní sekci pro tento titul!
SINNERS Esports
SINNERS Esports
Zdroj: logo týmu

Teprve včera jsme vám přinesli novinku o oznámení nové Rocket League sestavě týmu ENTERPRISE esports, která je domácí jedničkou, a o pár hodin později přišla s oznámením premiérové trojice i další přední tuzemská organizace. Nejedná se o nikoho jiného než hříšníky, neboli SINNERS Esports. Ti oznámili soupisku složených z Ondřeje 'Elko' Ziky, Ondřeje 'ToXx' Košnáře, Daniela 'Shad0w' Palarčíka a trenéra Filipa 'Kells' Weisera.

Tito hráči již delší dobu patří k užší domácí špičce, kromě toho se pravidelně představují i v evropských turnajích. Elko a ToXx si zahráli společně již pod týmy BITE Gaming a Gifted Gaming. Díky zahraničnímu studiu si pak sám Elko zahrál univerzitní ligu za nizozemskou školu, ve které se mu podařilo umístit na 13. místě a on se dokonce dostal mezi nejlepších 10 hráčů v této lize. Poslední člen party, Shad0w, si kromě krátkého společného působení v Gifted Gaming zahrál pod týmy ENTERPRISE esports a dříve také eXtatus.

Tým v tomto složení dosud nastupoval pod názvem Out of Juice, společně mají za sebou mnoho evropských turnajů, kde skončili v TOP 32 fázi. Hráči nyní získávají od organizace plnou podporu a z Instagramu je patrné, že celá sestava se v následujících dnech bude připravovat na bootcampu v sídle SINNERS. Doufáme, že se klukům bude v organizaci dařit stejně jako jejich CS:GO kolegům a uvidíme, zda se v budoucnosti přidají i další domácí organizace, které podpoří tuto oblíbenou závodní hru. Rocket League je zřejmě na vzestupu!

Štítky: SINNERS
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!