Přejít k hlavnímu obsahu

Star Cup se blíží do finále. Bojovat o něj budou i dva čeští zástupci!

23. 5. 2021 | 11:23 Teamfight Tactics
V úterý 25. května se uskuteční poslední den skupinové fáze Star Cupu, ve kterém se rozhodne, kdo se dostane do finálové osmičky hráčů. Pokusí se to i dvojice českých zástupců Sebadam z týmu Entropiq a Thrae, oba tito borci mají slibně nakročeno!
Star Cup
Star Cup
Zdroj: Riot Games

Do tohoto turnaje se kvalifikovalo pouze 16 hráčů z TFT žebříčku evropských serverů podle počtu LB. Z každé země se mohl kvalifikovat pouze určitý počet hráčů: Dva Češi, čtyři hráči z Polska, čtyři z Německa, Rakouska a Švýcarska a doplnilo je dalších šest hráčů z východní Evropy. Po dlouhém boji mezi českými hráči si nakonec dvě místa do turnaje odnesli Miloslav "Thrae" Poslední a Adam "Sebadam" Šebesta.

Již toto úterý v 17:00 se odehraje poslední hrací den, ve kterém se rozhodne, kdo se podívá do finále a kdo skončí v poli poražených. Thrae si po prvních dvou týdnech s 25 body drží 2. pozici ve skupině. Sebadam je na tom něco hůř a dělí se o 4. místo se 17 body. Stále je tak o co bojovat.

Skupiny
Skupiny
Zdroj: Riot Games

V turnaji se nehraje o vůbec malou částku, prize pool turnaje je přibližně čtvrt milionu korun. Hráči si jej rozdělí následovně:

  • 1. místo: 4 000 €
  • 2. místo: 2 000 €
  • 3. místo: 1 500 €
  • 4. místo: 1 000 €
  • 5. – 8. místo: 350 €

Pokud budete chtít Sebadama a Thraeho podpořit, můžete tak učinit na oficiálním českém streamu od Hitpointu.

Štítky: Thrae, Sebadam, Star Cup