Přejít k hlavnímu obsahu

Streamer Ludwig přišel o lukrativní dohodu kvůli fotografii s Amouranth

2. 7. 2021 | 11:16 Twitch.tv
Ludwig, známá tvář Twitche, odhalil, že kvůli fotografii s bývalou hot tub streamerkou Amouranth přišel o spolupráci s velkou společností. Údajně nebyl pro značku „dostatečně bezpečný“.
Ludwig
Ludwig
Zdroj: Ludwig

Trend hot tub streamů se na Twitchi řeší už nějaký ten pátek. Poté, co platforma zřídila speciální kategorii, se některé streamerky v důsledku poklesu sledovanosti přesunuly do ASMR kategorie, kde v odvážných pózách tvořily poněkud kontroverzní videa. Twitch zasáhl tím, že některé z nich, včetně Amouranth a Indiefoxx, dostaly ban, který ovšem trval pouze pár dní. Pověst Amouranth pak nepřímo ovlivnila dalšího známého streamera, Ludwiga Ahgrena.

Ludwig se nedávno proslavil tím, že překonal Ninjův rekord v nejvyšším dosaženém počtu předplatných na Twitchi. Je tedy přirozené, že s ním chtějí navázat spolupráci významné společnosti. V nedávném streamu Ludwig prozradil, že ne vždy se ovšem zadaří. Jistá společnost, jejíž identitu neprozradil, si příležitost spolupráce rozmyslela, a to kvůli pouhým dvěma fotografiím na sociálních médiích. Tyto fotografie považovala společnost za nevhodné pro inzerenty. Ludwig neřekl, o jakou společnost se jednalo, podělil se alespoň o ony fotografie. 

Ludwig sdílel fotografii svého zadku kvůli prohrané sázce.
Ludwig sdílel fotografii svého zadku kvůli prohrané sázce.
Zdroj: Twitter: Ludwig

Jednou z těchto fotografií byl streamerův zadek, který sdílel na svém Twitteru. Ludwig normálně takové obrázky skutečně nesdílí, šlo o prohranou sázku s dalším streamerem Jeremym „DisguisedToast“ Wangem. Ačkoliv byl streamer v inkriminovaný okamžik oblečen, můžeme jen odhadovat, že daná společnost nesdílí jeho smysl pro humor.

V porovnání s prvním obrázkem nebyla druhá fotografie ani zdaleka tak obscénní. Jde o fotografii s Kaitlyn „Amouranth“ Siragusou ze zápasu Logana Paula s Floydem Mayweatherem. Znovu si můžeme pouze tipnout, že společnosti se nelíbilo, že je s Amouranth, kterou provází v posledních týdnech samé kontroverze, spojován. Zástupce společnosti se dle Ludwiga vyjádřil tak, že nešlo o Twitter, ale spíše Instagram. Dodal, že Ludwig „měl fotku s pornohvězdou.“ Ludwig záležitost zakončil komentářem: „Očividně nebyla práce se mnou pro tuto společnost dostatečně bezpečná, jelikož jsem měl fotku s Amouranth.“

O kterou společnost šlo, bohužel nevíme. Tak jako tak se opět tak trochu projevilo pravidlo, že co je na internetu, je zde navždy. Věříme ovšem, že ačkoliv to Ludwigovi tentokrát nevyšlo, do budoucna ho čeká plno jiných a možná i lepších spoluprací.   

Zdroj: ginx.tv
Štítky: Ludwig, Amouranth