Přejít k hlavnímu obsahu

Twitch odstranil smajlík houby ve vířivce, prý byl moc sexuální

25. 11. 2021 | 07:33 Twitch.tv Twitch
Twitch má asi trochu pomotané, co je a co není v normě. Živá vysílání z vířivek nepředstavovala žádný problém, ASMR streamy také ne a zákazu se dočkaly až po nějaké době. Nevinný smajlík, který byl ještě k tomu schválen, ale nejprve projde lidskou kontrolou, a pak bude odstraněn. Co k tomu administrátory vedlo? Nikdo neví.
Marianne
Marianne
Zdroj: Twitter.com/Marianne

Twitch, zdá se, nepřestává překvapovat. Poté, co uzná vysílání z vířivky jako legitimní kategorii, nechá Amouranth funět a hekat do mikrofonu a nezaplatí streamerce peníze, by se mohlo zdát, že vše, co obsahuje sexuální obsah přece vždycky projde. V případě streamerky Marianne Twitch odebral jeden ze smajlíků, které bylo možné najít v jejím chatu. Co na něm bylo tak mládeži nepřístojného? Posuďte sami.

Dle všeho roztomilá houbička s rukávky ve vířivce je porušení pravidel a zobrazuje „sexuální obsah a nahotu“. Třešničku na pomyslném dortu tomu přidává fakt, že smajlík byl schválen jako v pořádku. Po dvaceti minutách ale došlo ke stažení. Streamerka pak dodává následující:

Twitch nemá žádný problém se stažením takové blbosti, jako je tohle, ale jakmile někdo vystrkuje svoje přednosti, radši kooukají jinam.

Sama Marianne přiznala, že neví, jak v této situaci pokračovat. Je tak jen na vůli Twitche, zdalipak nějaké námitky uzná a nevinný smajlík vrátí.

Lístky na MČR
Zdroj: gamingbible
Štítky: Twitch
Od léta 2021 redaktorem PLAYzone. Věnuji se hlavně Battle royale hře Call of Duty:Warzone a YouTube obsahu na internetu.