Přejít k hlavnímu obsahu

Yikees končí v ESL PUBG Open Grand finále na 8. pozici

4. 7. 2021 | 22:53 PUBG: Battlegrounds
I tento víkend čeká na fanoušky PUBG vyvrcholení turnaje s českými zástupci. ESL PUBG Open je menší turnaj, ze kterého vítěz postupuje do Masters série a odnese si i menší peněžní odměnu. Celá událost bude streamovaná, hry začínají již od 18:00!
ESL PUBG Open
ESL PUBG Open
Zdroj: Twitter

Update #1: První hrací den nejlépe vyšel francouzskému týmu Cursed, který ovládl rovnou dvě hry a vypracoval si menší náskok. Zástupce domácí scény tým Yikees obsadil 8. pozici, nicméně pouze vítěz získává odměnu, tudíž kluci budou muset druhý hrací den zabrat. Ten začíná v neděli znovu od 18:00!

Update #2: I pře to, že tým Cursed si vypracoval náskok, druhý hrací den přinesl napjatou situaci, kdy až do poslední chvíle o postup bojovaly tři týmy. Nejúspěšnější týmem se stali již zmíněni francouzi, kteří si tak odnáší 2 000 amerických dolarů a hlavně místenku v hlavní části nadcházející Masters série! Český zástupce v podobě Yikees bojoval, nicméně se již nedokázal v tabulce posunout výše a končí na 8. místě. Kluci nicméně ukázali, že se mohou vyrovnat dalším předním evropským týmům a uvidíme, zda se jim na dalších turnajích povede lépe.

ESL PUBG Open: Summer
ESL PUBG Open: Summer
Zdroj: twire.gg

Minulý týden se uskutečnila poslední fáze kvalifikace, kde z 24 týmů do Grand finále ESL PUBG Open: Summer postoupilo nejlepších 16 týmů. Mezi účastníky ve finále nechybí ani domácí zástupce v podobě týmu Yikees. Ve dvou hracích dnech 3. - 4.7.2021 se vždy od 18:00 utkají každý den v 6 hrách. Z 12 her vyjde formátem SUPER (1 bod za každý kill, body umístění již od 8. místa, vítěz bere 10 bodů) nejlepší tým, který si odnese 2 000 amerických dolarů a slot v následujícím turnaji ESL PUBG Masters: Summers (do kterého již příští týden započne další kvalifikace).

Tým Yikees ve složení seniks, FreeKill, LukeeV včetně švédského hráče Momme vyzvou velice silnou konkurenci. Mezi účastníky ve finále nechybí nedávní účastníci finále PCS 4 turnaje týmy After Alt, EXhalatioN, FIVE a ROAD TO GLORY. Dále se zde nachází i další silné celky v podobě Cursed a shiftW.

Seznam všech finalistů v ESL PUBG Open: Summer

ESL PUBG OPEN:SUMMER
ESL PUBG OPEN:SUMMER
Zdroj: ESL

Celé finále bude streamováno, kromě oficiálního anglického vysílaní v podobě komentátora CastByCopter se fanoušci dočkají i českého komentáře od komentátora IamDivine.

Štítky: ESL PUBG, Yikees
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!