Přejít k hlavnímu obsahu

*Showmatch: nEophyte vs recoNs

1. 3. 2007 | 16:00 Counter Strike 1.6
Chcete vidět kvalitní Counter–Strike? Chcete sledovat utkání nejlepšího českého teamu nEophyte a obnoveného teamu recoNs? Potom není nic lehčího, než si ve čtvrtek 1.3.2007 od 19.00 naladit vysílání internetové progamingové televize PG24 nebo se jednoduše připojit na HLTV od United-Games.cz. Myšlenka uspořádat tento showmatch se zrodila v hlavě Tomáše „zEra“ Bojanovského & Tomáše „Ganskty“ Kozára a nutno dodat, že je velice povedená. Po sérii „pseudo showmatchů“, kde teamy vlastně neměli co ukazovat a akorát se po nich rozpoutal flejm, kdo je větší „onlajner“ je tu něco, co opravdu stojí za shlédnutí. Pokud si hru chcete vychutnat sami, můžu Vám vřele doporučit HLTV, které nám poskytl portál United-Games.cz. Pokud máte zájem o Sharpův komentář, a nebo třeba nemáte CS, připravili jsme pro Vás druhou možnost. Stačí se připojit na PG24.A koho uvidíte? Neophyte nastoupí v již tradiční sestavě efron, rasan, petras, zEro & johan. Recons potom s pěticí neméně známých hráčů – Ganksta, kac0r, J6, limp & hita. Celá bitva se odehraje na mapách de_inferno a de_dust2.
Výchozí obrázek

 Chcete vidět kvalitní Counter–Strike? Chcete sledovat utkání nejlepšího českého teamu nEophyte a obnoveného teamu recoNs? Potom není nic lehčího, než si ve čtvrtek 1.3.2007 od 19.00 naladit vysílání internetové progamingové televize PG24 nebo se jednoduše připojit na HLTV od United-Games.cz.

Myšlenka uspořádat tento showmatch se zrodila v hlavě Tomáše „zEra“ Bojanovského & Tomáše „Ganskty“ Kozára a nutno dodat, že je velice povedená. Po sérii „pseudo showmatchů“, kde teamy vlastně neměli co ukazovat a akorát se po nich rozpoutal flejm, kdo je větší „onlajner“ je tu něco, co opravdu stojí za shlédnutí.

Pokud si hru chcete vychutnat sami, můžu Vám vřele doporučit HLTV, které nám poskytl portál United-Games.cz. Pokud máte zájem o Sharpův komentář, a nebo třeba nemáte CS, připravili jsme pro Vás druhou možnost. Stačí se připojit na PG24.

A koho uvidíte? Neophyte nastoupí v již tradiční sestavě efron, rasan, petras, zEro & johan. Recons potom s pěticí neméně známých hráčů – Ganksta, kac0r, J6, limp & hita. Celá bitva se odehraje na mapách de_inferno a de_dust2.


nEophyte [xx:xx] recoNs
nEph: efron, rasan, petras, zEro & johan
recoNs: Ganksta, kac0r, J6, limp & hita
Dátum: 1.3.2007
Čas: 19:00
Mapy: de_dust2, de_inferno
HLTV: 81.0.237.39:27030 [united-games.cz] HLTV
PG24: zde

 

 

Vše podstatné již bylo řečeno. Doufáme, že se Vám náš projekt líbí a těšíme naviděnou ve čtvrtek 1.3 od 19.00.

*UPDATE by Sharp*
Team nEophyte sice nehraje z PG Cyber Cafe, tak jako recoNs, ale to nakonec vůbec není na škodu, protože základní kámen hry nEophyte, jejich fight leader zEro, bude hrát přímo ze studia PG24 za dozoru dvou kamer a mikrofonu!

Připravil jsem pro vás ještě jednu opravdu atraktivní vychytávku. Říkal jsem si, že když už uvidíte zEra jak vede svůj team, tak by bylo určitě zajímavé zprostředkovat vám veškerou komunikaci všech hráčů na ventrilu, a proto se těště nejen na můj komentář, ale i na to ja komentují hru samotní hráči a to jak u hráču nEph, tak u hráčů recoNs.

Zkrátka jestli máte nějaké jiné plány s čtvrtečním večerem, tak je okamžitě zrušte. Tohle totiž bude stát za to! :)