Přejít k hlavnímu obsahu

1. Tipsport COOL liga: 1. kolo nabídne dvakrát BRUTE, zápasem dne je CZC.eSuba vs. Dark Tigers

10. 8. 2020 | 17:05 Counter-Strike 2
Očekávaný den je konečně tady! Týdny půstu jsou u konce a na vaše obrazovky se vrací 1. Tipsport COOL liga s těmi nejlepšími domácími týmy. SINNERS bohužel mají hned na úvod dvoutýdenní pauzu, takže v první polovině soutěže vždy někoho uvidíte dvakrát, ale stejně se nemusíte být, že by nebylo o co stát!
1. Tipsport COOL liga
1. Tipsport COOL liga

Náš servis jsme odstartovali přehledem všech změn, které liga mezi jarní a letní sezónou nabízí. Kromě přesunu týmu z Gunrunners do Enterprise udělali minimálně jeden přesun všichni, kromě nejlepší dvojice jarního vydání. Krátce před startem jsme dali prostor také všem našim komentátorům analytikům, a jejich Power Rankings vyvolaly značnou kontroverzi – zejména v umístění Enterprise na 7. příčku. A jak to vidíte vy?

Předsezónní rozhovory:

1. Tipsport COOL liga nabídne pravidelnou nálož toho nejlepšího domácího CS:GO vždy v pondělí a čtvrtek. Základní část bude probíhat od 10. srpna do 24. září, což znamená 56 parádních zápasů, které určí složení play-off o čtyřech nejlepších týmech. První várka zápolení tedy klepe na dveře, tak se na ni pojďme podívat.

Úvodní hrací den znamená dvojitou porci zápasů pro Team BRUTE, jehož nová sestava je plná očekávání. Změnu s otazník však provedli také v Eclot Gaming, takže hned úvodní duel může leccos nabídnout. Závěrečný mač dne naopak slibuje Enterprise v roli favorita, ačkoliv se těžko dá odhadovat, jak moc jejich styl hry ovlivní příchod systema namísto Dytora. Nebudeme však přeskakovat, protože jako druhý vás čeká zápas dne.

Proti sobě se totiž postaví CZC.eSuba a Dark Tigers, tedy dva celky, které se na jaře rvaly o postup do play-off až do posledních kol. Modrá krev sice nikoho nezměnila, ale Dark Tigers jsou označování za černého koně soutěže. Čtyřlístek zápasů doplňuje měření sil Sampi a eEriness MARVO, kde je o favoritovi jasno nejvíce ze všech duelů. Otázkou jen zní, jestli Sampi naplní svůj potenciál, a jestli EE budou takovými outsidery.

Tipsport COOL liga
Štítky: COOL CSGO liga
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.