Přejít k hlavnímu obsahu

Ambiciózní tým MakeSomeYayi míří do Universe

16. 5. 2020 | 20:22 PUBG: Battlegrounds
Team Universe patří mezi největší stálice domácí PUBG scény, ale od rozpadu bronzového týmu z MČR 2019 si dávali na čas s nalezením náhrady. Ačkoliv to s akvizicí Valorant sekce vypadalo, že už by PUBG důvěřovat nemuseli, tak opak je pravdou a nová sestava je na světě.
Universe PUBG
Universe PUBG

Universe si udělali zálusk na jeden z nejlepších dvou týmů bez organizace, které od začátku sezóny brázdily nejen domácí turnaje. Řeč je o sestavě MakeSomeYayi, o které jsme nedávno dokonce psali v souvislosti s výhrou jedné MČR Squad Series. Založení čtveřice si vzalo na paškál duo Tixi + Maruna, které začátkem dubna doplnil Dedrix a posléze i Grendys. Společně na finále minulého měsíce, zařazeném do seriálu MČR 2020, zaznamenali parádní druhé místo. Na to hned navázali dalším stříbrem a posléze i vítězstvím v řadových týdenních turnajích, takže se dá očekávat, že na blížícím se finále třetí letošní série budou patři mezi favority.

Celá sestava vypadá následovně:

 Česká republika Vojtěch 'Tixi' Tichý
 Česká republika Marek 'Maruna' Hladký
 Česká republika Vojtěch 'Grendys' David
 Česká republika Jiří 'Dedrix' Sluka

Podařilo se nám složit sestavu, ve které si rozumíme jak herně , tak komunikačně, i přestože naše scéna s příchodem nové sezóny razantně prořídla. Hra nás všechny stále baví a v týmu je chuť se zlepšovat jak individuálně, tak týmově. To nám velice pomáhá pro následné eliminování chyb a zlepšování našich výkonů. Předešlá sekce měla velké kvality a dosáhla krásných výsledků, na které se budeme snažit navázat a konzistentně si je udržovat. Budeme se chtít účastnit jak případných zahraničních turnajů, tak především těch na naší tuzemské scéně, kde budeme bojovat o ty nejvyšší příčky. Chtěli jsme, aby tomu odpovídal i tým, který budeme reprezentovat, a to nás přivedlo ke spojení s organizací Universe, se kterým jsme se po následné komunikaci dohodli na nadcházející spolupráci,

vyjádřil se kapitán týmu Tixi.

Štítky: Team Universe
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.