Přejít k hlavnímu obsahu

Anet o PZ Challenge: Akci si jedu hlavně užít

20. 6. 2019 | 19:44 Hearthstone
Největší BYOC akce roku se blíží, PLAYzone Challenge startuje již zítra! V turnajových hrách se nachází i Hearthstone, ve kterém se bude hrát o solidní prize money a pěknou porci MČR bodů, a my jsme se tedy rozhodli vyzpovídat streamerku Anet, která na PZCH také dorazí.
Výchozí obrázek
PZCH FB event

LAN párty stály u zrodu esportové scény, nyní přichází PZ Challenge, která chce na jejich tradici navázat. Jaké máš s LANkami zkušenosti?

Já jsem poměrně čerstvá LANkařka, na první jsem byla teprve loni v prosinci a toto bude moje čtvrtá. Všechny LANky ale probíhaly bez nějakých větších problémů a časových zpoždění, takže já mám s nimi jen pozitivní zkušenosti, na všech bylo příjemné prostředí a skvělý přístup organizátorů. 

S jakými ambicemi na akci pojedeš, je cílem zlato, nebo ti půjde prostě o to si celou akci užít?

Turnaj je nabitý spoustou známých jmen, takže moje výhra celého turnaje by byla asi pro všechny velkým překvapením. Cílem je si celou akci užít, ale hlavně hrát tak, abych se za svoje playe nemusela stydět. Budu se snažit hrát nejlépe, jak umím, a snad z toho nakonec bude nějaké pěkné umístění.

Na PZCH bude ve hře nejen hodně MČR bodů, ale také solidní prize money. Co bys v případě výhry s penězi udělala?

Vzhledem k tomu, že na výhru mezi takto nabitou konkurencí nepomýšlím, o tom, co bych udělala s penězi, jsem zatím nepřemýšlela. To budu řešit, až když taková situace nastane.
 

Anet

Jako streamerka máš poměrně velkou komunitu, jezdí tě tvoji fanoušci podpořit na LANky?

Na většinu LANek jezdí spoustu hráčů, kteří zároveň chodí i na mé streamy, ale primárně jedou kvůli turnaji samotnému. Občas ale přijde pár lidí i podpořit a pokecat, když je LANka v jejich blízkosti.

Na LANkách není nouze o zajímavé momenty, především v době po turnaji. Jaký máš nejzvláštnější zážitek?

Počítají se opilý Tommei nebo skeri (směje se)? Zážitků z lanek a akcí s hráči mám za ten rok, co jsem se jich začala účastnit, spoustu. Některé – převážně ty, co se dějí na after party – nejsou úplně publikovatelné. Jedna kuriozitka mě ale napadá, to mi jeden divák přivezl na LANku do Starého města postel, všichni mi ji záviděli (směje se).

Díky za rozhovor, vidíme se v Brně! Nějaký vzkaz pro komunitu na závěr?

Já také děkuju. A vy ostatní, neseďte doma a přijďte podpořit svého oblíbeného hráče, večer bude afterpárty!

PZCH partneři
miluju videohry a hlavně ligu legend