Přejít k hlavnímu obsahu

Chceš si zahrát za slovenský nároďák? Nyní máš šanci!

26. 11. 2019 | 11:28 PUBG: Battlegrounds
Další vydání Nations Royale od GLL klepe na dveře, mezi 32 účastnickými státy nechybí ani Česká republika a Slovensko. Zatímco Češi už pod vedením spajKKa znají osm hráčů z REViTAL a NemamVlasy, kteří uspěli v kvalifikaci, slovenský výběr to má s hledáním hráčů o něco složitější.
GLL Nations Royale
GLL Nations Royale

Slovenský nároďák dával hráče dohromady na poslední chvíli už minule, i tak se ale se ctí popral v předkole o postup do hlavní části pavouka. Patálie se ale opakují, řada známých jmen se totiž rozhodla nepřijmout nabídku stát se generálem. Hráčská PUBG základna je totiž na Slovensku mizivá a najít konkurenceschopných 32 hráčů není jen tak. I přesto se výběr skládat nakonec bude, tuto výzvu se rozhodl přijmout Radko 'mura' Murárik.

Bývalý hráč Kings of Sosnovka a člen reprezentačního kádru již od dob AUZOM Nations Cupu má nyní za úkol během tří dní najít 31 parťáků. Do reprezentací se sice vždy dostávají dva kompletní týmy skrze národní kvalifikace, ta slovenská ale zůstala nenaplněna. Přihlásilo se do ní šest týmů, takže pokud se murovi podaří hráče kontaktovat, základ reprezentace bude mít na světě. Potom by mu už tolik hráčů do výběru nechybělo.

Pokud jste tak ze Slovenska a chtěli byste v PUBG reprezentovat vaši krajinu, nyní máte jedinečnou příležitost. Stačí se pouze představit generálovi na Discordu pod tagem imjustmura#4195, případně jej oslovit přímo na jeho streamu twitch.tv/imjustmura. Doufáme, že se celý tým dokáže složit a 29. listopadu nastoupit do boje!

Štítky: Nations Royale
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.