Přejít k hlavnímu obsahu

Chyba, která se objevila po vydání nejnovějšího patche, nahrávala hráčům do karet

8. 2. 2020 | 14:58 Teamfight Tactics
Nový patch 10.3 ve hře Teamfight Tactics přinesl několik důležitých změn, které zaručují rovnováhu ve hře. Jeden z fanoušků ale objevil chybu, která na rovnováze příliš nepřidávala. Tato závada totiž umožňovala hráčům projít s jejich malou legendou skrz bariéru.

TFT
TFT

Lidé, kteří této chyby zneužívali, měli obrovskou a dosti nespravedlivou výhodu. Měli totiž na začátku hry možnost předčasného výběru jednotky a tím mohli sebrat vítr z plachet všem, kteří si plánovali vybrat svou oblíbenou postavu či prostě picknout konkrétního hrdinu. Důvtipný hráč, který na tuto závadu přišel, si tuto informaci nenechal pro sebe a rovnou ji umístil na Reddit. Tam dokázal, že ji byl schopen i reprodukovat. Chyba sice klasického hráče tak maximálně pozlobí, může ale představovat značný problém v kompetitivních zápasech.

Tento bug ovšem nebyl jediný, který s sebou nový patch přinesl. Jiný, již opravený problém, dával lidem možnost začít hru z prostředku kola a vzít si tzv. first pick, mezitím co ostatní čekali na kraji herní mapy. Tato chyba byla též opakovatelná a velmi hojně zneužívaná. Twitchová hvězda Pokimane prohlásila, že závady ve svůj prospěch využila již několikrát. Zatím není jasné, kolik hráčů si takhle zápas ulehčovalo, ale TFT prohlásilo, že pokud by se tohle dělo i nadále, vše se opraví v následujícím patchi.

Riot Mort na svém Twitteru přidal jako reakci na tuto situaci příspěvek, v němž se o této chybě zmiňuje. Uvádí, že závada by již měla být opravena tzv. hotfixem a zároveň vyzývá hráče TFT, aby tento problém nahlásili, pokud by se v jejich zápase opět objevil. Nakonec za všechna nahlášení děkuje.

PLAYZONE CHALLENGE 2020
Štítky: TFT update