Přejít k hlavnímu obsahu

Chystá se nová MMO s motivy League of Legends

16. 10. 2019 | 11:58 League of Legends
Jubilejní 10. narozeniny League of Legends s sebou přinesly řadu novinek a jednou z nich je i vyvíjená MMO hra s LOLkařskými motivy, která je prozatím nazývána Projektem F.
MMO League of Legends
MMO League of Legends

Pracovní název "Projekt F" nám mnoho nenapoví, ale jak samotní vývojáři slibují, chtějí se zavděčit každému typu hráče, a proto vyvíjejí další novou hru. „Vyrostl jsem na MMO a miluju jak tu hru můžete hrát v podstatě do nekonečna” zmiňuje ve videu jeden z vývojářů Riot Games. O možném vzniku MMO hry s motivy League of Legends se šuškalo už delší dobu a možnému vzniku nasvědčovaly i třeba komiksové spolupráce s Marvelem a celkově zvyšovaný důraz na příběhy jednotlivých postav.

V krátké ukázce jsme mohli zahlédnout Ezreala, Lux a Blitzcranka, kteří bojují na mostě výrazně odlišném oproti klasickému League of Legends prostředí. Rozsáhlejší detaily o připravované novince jsme se však nedozvěděli a budeme si tak ještě muset počkat. Datum vydání zatím nebyl ani přibližně stanoven, ale vzhledem k množství novinek z dílen Riot Games je možné, že by hra vyšla až třeba v roce 2021 nebo i později.

MČR