Přejít k hlavnímu obsahu

COOL liga: GG výhrou 3:2 nad Inae uzavírají 4. kolo

9. 5. 2020 | 20:50 Hearthstone
Letošní sezóna Hearthstone týmové COOL ligy má za sebou již tři kola, a jde se už tedy do tuhého. Čtvrtý herní týdne nabídne opět čtyři zajímavá utkání, na jejichž konci se někteří můžou už naprosto definitivně rozloučit se šancemi na výhru
HS, harmonogram
HS, harmonogram

Ani tento týden nebude o víkendu chybět naše Hearthstone týmová COOL liga! I tentokrát od ní můžeme očekávat jen to nejlepší, což bude navíc okořeněné tím, že ve čtvrtém kole si již některé týmy mohou zajistit už na 99 % jasný konec a jiné zase skoro jistý postup od play-off. Zůstane ve hře všech osm týmů, nebo už bude někdo pinkat pouze pro zábavu? Zjistíme dnes od 16:00 na streamu, kde navíc vše svým komentářem doprovodí dvojice Pandapple & RybkaPipka.

Tabulka před 4. kolem soutěže
#Název týmuVP+/-B
1.eEriness3089
2.Gifted Gaming2136
3.CZC.eSuba2126
4.Entropiq2126
5.Inside Games2106
6.nEophyte12-43
7.Absolute Legends03-50
8.Inaequalis03-60
eErinessvs.Entropiq

Zukys  Česká republika
Bende  Česká republika
Sajmonak  Česká republika
Hazarder  Česká republika

Rogue
Paladin
Mage
Warlock
Shaman

3:1

Warlock
Hunter
Mage
Druid
Paladin

 Česká republika Faeli
 Česká republika Naruto21
 Česká republika Onekrigg
 Česká republika En1gma

Čtvrté kolo odstartuje zápas, ve kterém už by na konci jeden celek mohl skoro slavit postup. S Faeliho Entropiq se zde totiž utkají aktuálně první eEriness, kterým jako jedinému týmu bez prohry patří suverénní první místo. Udržet si čistý štít i tentokrát, pro ně ale nebude jednoduché, sestava Entropiq je prostě nadupaná a papírově by ji rozhodně šlo označit za silnější. Do karet navíc Faelimu a spol. hrají i matchupy, de kterých mají šanci na výhru něco přes 55 %. eEriness na druhou stranu ale jasně ukázali, že hrát umí skvěle, a minule si dokonce zvládli poradit i s ještě výrazně nepříjemnějšími procenty.

Absolute Legendsvs.CZC.eSuba

Vanik  Česká republika
Valdaboy  Česká republika
Jarla  Česká republika
Vejvyk  Česká republika

Warlock
Priest
Mage
Shaman
Paladin

1:3

Rogue
Warlock
Mage
Druid
Shaman

 Česká republika PoweR
 Česká republika Vlčák77
 Česká republika ecoo
 Česká republika Scruffy

Po utkání, které může mít pro jednoho účastníků úžasné následky, se ale přesuneme do zápasu, který zase může pro jeden z týmů znamenat konec reálných šancích na postup. Tímto celkem jsou možná docela překvapivě Absolute Legends vedené jediným českým velmistrem Jarlou, a i když mají samozřejmě stále šanci na comeback, moc nadějně to s nimi nevypadá. Sestava eSuby je totiž rovněž velice silná, a hlavní slovo tak mají nepochybně matchupy, ve kterých mají celkově AL šanci na výhru ani ne 45 %.

Inaequalisvs.Gifted Gaming

 Bpedack  Česká republika
majsssster  Slovensko
Hydo  Česká republika
Shaolin  Česká republika

Rogue
Druid
Priest
Warlock
Paladin

2:3

Warrior
Hunter
Mage
Warlock
Paladin

 Česká republika CptBoatsNHoes
 Slovensko Benko
 Španělsko Pepe
 Česká republika Kapr

Na závěr streamu pak přijde ještě jeden zápas, po němž dost možná potečou slzy. Proti druhým Gifted Gaming totiž budou své štěstí zkoušet Inaequalis, kterým bez jediné výhry aktuálně patří poslední místo. Co je může těšit, je fakt, že po pick/ban fázi je utkání skoro naprosto vyrovnané a rozhodovat tedy bude samotné pilotování balíčků. Vítěze si je tedy nemožné tipnout i rámcově, obě sestavy jsou totiž silné docela podobně, a roli tak bude hrát jejich forma a také pověstné RNG.

Inside Gamesvs.nEophyte

Heki  Česká republika
Jobsad  Česká republika
Norwis  Česká republika
Martim  Slovensko

Warlock
Rogue
Hunter
Druid
Priest

Mimo stream

DH
Paladin
Shaman
Druid
Hunter

 Česká republika Eratrion
 Česká republika StrawMan
 Česká republika Siki
 Česká republika Cocon

A mimo záři reflektorů budou tentokrát o body usilovat Inside Games a nEophyte, tedy 5. a 6. celek tabulky. Ani pro jeden tým tedy není výhra nutná a zajistit jim nemůže ani postup, očekávat tedy můžeme spíše klidné utkání. Dle matchupů by navíc mělo být docela jednostranné, IG stojí po pick/ban fázi s pouhými 36,24 % na výhru velice špatně a nEophyte by měli tuto výhodu využít.

Štítky: COOL HS liga
miluju videohry a hlavně ligu legend