Přejít k hlavnímu obsahu

Další díl pořadu COOL Esport zavítá do Vnitroblocku, finišuje dlouhodobá soutěž

28. 1. 2020 | 19:43 Prima COOL
Televizní magazín COOL Esport pokračuje již tento týden! S reportáží v něm podíváme do Vnitroblocku na akci Team Brute. Těšit se můžete také na finiš dlouhodobé soutěže o monitor, tak si nás v sobotu od 12:20 nezapomeňte naladit.
COOL Esport #4
COOL Esport #4

Ani tento týden nebudete ochuzeni o váš oblíbený televizní pořad! Čtvrtý díl COOL Esport přinese klasické okénko s aktualitami, v němž se zaměříme třeba na uplynulý Dota 2 Major, zajímavé rubriky, jako je třeba Slovník Hráče, či preview blížícího se eventu Six Invitational a ligy Hitpoint Masters. Místo obvyklého interview ve studiu pak zase zavítáme na akci Team Brute, kde si vyzpovídáme hned několik hráčů a členů managmentu.

A samozřejmě si budete moci i zasoutěžit, ve čtvrtém dílu totiž bude finišovat naše dlouhodobá soutěž o monitor 27" Samsung C27RG50. Ten disponuje prohnutým displejem a obnovovací frekvencí 240 Hz, pro hráče je tedy naprosto ideální. Vždyť jde také o hlavní monitor PUBG Europe League! Tak se nezapomeňte tentokrát pozorně dívat a na konci odpovědět na otázku a třeba bude tato mašina vaše. Začínáme v sobotu ve 12:20 na Prima COOL!

Sledujete pořad COOL Esport?

Koukám pravidelně
60% (3 hlasy)
Občas se podívám
20% (1 hlas)
Neviděl jsem ani jeden díl
20% (1 hlas)
Celkem hlasů: 5
Štítky: COOL Esport
miluju videohry a hlavně ligu legend