Přejít k hlavnímu obsahu

Další elitní americký tým se ocitá bez organizace

1. 12. 2019 | 13:14 PUBG: Battlegrounds
Nekončící lavina propouštění PUBG týmů z amerických organizací pokračuje, tentokrát v Lazarus.
Výchozí obrázek

Americká scéna padá a padá. Tento víkend se šestnáctičlenná soutěž National PUBG League dostala do fáze, kdy má v této nejvyšší lize zastřešení organizací už pouhá polovina týmů. Dalším odpadlíkem je tým Lazarus, který přichází o střechu nad hlavou i přes druhé místo v poslední fázi NPL a postupu do finále světového šampionátu. Inu, ani tyto výsledky v aktuálním stavu NA scény bohužel nestačí.

Podobným příkladem může být další elitní americký tým Genesis, který byl přední světovou organizcí Cloud9 propuštěn dokonce uprostřed relativně úspěšné sezóny. Jeho úhlavní hvězda, Kaymind, nyní dokonce pro novou sezónu přestupuje do Evropy, kde je budoucnost PUBG o něco světlejší. Lazarus si po dvou splitech a účasti na PGC tým sice do konce roku udržel, nyní však přichází konečná. Kdo další je bude následovat?

Poslední oficiální složení Lazarus:

 Spojené státy americké Aaron 'aLOW' Lommen
 Spojené státy americké Kurtis 'Purdy' Bond
 Spojené státy americké Timothy 'Uncivil' Ebarb
 Austrálie Luke 'luke12' Newey

Štítky: Lazarus
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.