Přejít k hlavnímu obsahu

Dark Tigers oficiálně představují dvě nové posily, svoji premiéru si odbydou již dnes

20. 4. 2021 | 15:30 Counter-Strike 2
Dark Tigers se od konce dlouhé éry okolo Tomkeejse nedaří poskládat sestavu, která si dokonale sedne, aby útočila na přední příčky domácích turnajů. Také letošní složení spolu bohužel dlouho nevydrželo, když se MAXX a zyored rozhodli přestoupit do zahraničí. Nové posily už ale dorazily a DTG dnes čeká premiéra v novém složení.
Aralio + outex
Aralio + outex
Zdroj: grafika Dark Tigers

Dark Tigers vstoupili do roku 2021 s novými posilami a výhrou hned prvního turnaje od HellCase. Tehdejší složení se ale muselo rozloučit s Petrem 'jaro' Rauchem a Lukášem 'luko' Hrabčíkem, kteří zamířili do eSuby, takže oficiální složení pro letošní sezónu bylo představeno až koncem ledna. Od té doby se DTG na domácí scéně nedaří získávat kýžené výsledky a podle všeho se chemie nové pětice nedařila budovat, jak si hráči představovali. Když tedy přišla nabídka na Martina 'MAXX' Smolára a Tomáše 'zyored' Cvaniga z portugalského týmu GTZ Bulls, oba slovenští střelci neváhali a přijali výzvu, která pro ně bude novou motivací pro jejich kariéry. Poslední detaily přestupu se dle vyjádření DTG stále finalizují, MAXX i zyored už ale v Portugalsku trénují.

Ve hře bylo působení obou hráčů v Dark Tigers pro následující zápasy domácích turnajů a lig, zbytku sestavy se však již podařilo najít dvě ideální náhrady, které byly dnes oficiálně přivítány. David 'Aralio' Vu a Patrik 'outex' Tomko míří do kádru účastníka 1. Tipsport COOL ligy z druhodivizní organizace BloodyDevils. Aralio prokazoval svůj talent již dříve v E-RIVALS, které dovedl k postupu na HAL3000 MČR Tour, outex byl v BDS pro změnu tím nejvýraznějším hráčem, jenž dokázal rozhodovat zápasy. Oba už se s DTG zúčastnili kvalifikací na Flashpoint 3, kde z CZ/SK týmů dokráčeli tygři vůbec nejdále, a IEM Summer, kde postoupili do TOP 64. Nové složení tedy hned od svého počátku prokazuje potenciál, zúročí ho už v dnešním šlágru Tipsport COOL ligy proti eSubě?

Nové složení Dark Tigers:

 Slovensko Adam 'ZEDc' Bartko
 Slovensko Tomáš 'fino' Bebjak
 Slovensko Tomáš 'system' Zemko
 Česká republika David 'Aralio' Vu
 Slovensko Patrik 'outex' Tomko

Štítky: Dark Tigers
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.