Přejít k hlavnímu obsahu

Domácí organizace to s PUBG nevzdávají a mnohé představují sestavy pro rok 2021

21. 3. 2021 | 11:01 PUBG: Battlegrounds
O svou PUBG sekci meziročně přišli ECLOT, Inside Games, NecroRaisers nebo Vikingekrig, což jsou právě organizace, které letošní sestavy zatím nepředstavily a neví se, jestli vůbec budou PUBG podporovat nadále. Jiné jdou naopak příkladem, z nichž jsme již dříve informovali o změně v ENTERPRISE nebo návratu týmu Gravity, a nyní tu máme souhrn nových sestav za měsíc březen.
PUBG
PUBG
Zdroj: PUBG India

Stálice v podobě Entropiq je jasná, PUBG se však pro rok 2021 rozhodly nadále podporovat mnohé jiné celky. Jedním z nich je například organizace vicemistrů ČR za loňský rok. Fadee Gaming pro vrchol loňské sezóny naverbovali jedny z nejlepších hráčů u nás, což se jim do letoška udržet nepodařilo a v základní čtveřici zůstává jediný hráč. Adam 'Duff' Sýkora si však na své nové spoluhráče stěžovat nemůže, letošní sestava totiž také vypadá, že by mohla bojovat na domácí špičce. Společně již hrají více než měsíc a na minulém Grunex turnaji dokonce ovládli celou lobby s Entropiq či ENTERPRISE. Fadee Gaming se opírají do esportu více než kdy dříve, takže nová čtveřice jistě bude mít maximální podporu, aby navázala na úspěšný rok se stříbrným zakončením.

Nové složení Fadee Gaming:

 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Vojtěch 'Kojot' Soukeník
 Česká republika Vojtěch 'Tixi' Tichý
 Česká republika Vojtěch 'Grendys' David

Na scénu se vrátily legendární názvy Full Focus Fast Win, VIKURVI nebo Ferrari Breach a vedle nich vznikl třeba elitní mix do srodka. My však v tomhle článku zůstaneme u představování akvizicí domácích organizací. V minulých dnech svůj nový tým představil také celek Gifted.uRage, který do letošní sezóny vstupuje s novým generálním partnerem, takže jsme rádi, že ani na PUBG se s novým směřováním organizace nezapomíná. Loňská sestava skončila na vrcholu sezóny osmá a letošní složení má před sebou těžký úkol. Ani jeden z hráčů se totiž dosud ani jednou na MČR nekvalifikoval, ačkoliv celá čtveřice už na scéně figuruje nějaký pátek. Právě extra motivace v podobě působením pod známou domácí organizací by jednotlivým hráčům mohla pomoct.

Nová sestava Gifted.uRage:

 Česká republika Jan 'B1b1n' Zatloukal
 Česká republika Vojtěch 'Loby' Dostál
 Česká republika Ondřej 'Hunnted' Chval
 Česká republika Michal 'J1mmyy' Jurek


Na vlak jménem PUBG během tohoto víkendu znovu naskočila také organizace eEriness MARVO. Tradiční domácí celek nemá za sebou úspěšnou sezónu, nad oblíbeným battle royale titulem se však nezanevírá! Z nové sestavy má historii v eEriness pouze Petr 'TRoG' Drnec, jinak je celá čtveřice kombinací loňských sestav týmů Sazka.BRUTE a Cyber Gaming, hezky pěkně půl napůl. Tyto dva týmy se vloni na scéně pohybovaly ve "střední třídě", což potvrdily i výkony na MČR, kde obsadily 9. a 11. místo. Sedne si tohle namixované složení natolik, že jednotliví hráči pozvednou svou úroveň a poperou se o medailové pozice na domácích turnajích?

Letošní složení eEriness MARVO:

 Česká republika Jiří 'Dedrix' Sluka
 Česká republika Martin 'NX' Chvojka
 Česká republika Jaroslav 'J3rdie' Míka
 Česká republika Petr 'TRoG' Drnec


S posledním týmem našeho představovacího článku sestav domácích organizací zavítáme do kuchyně Infactus Gaming. Pro mladý domácí celek byl loňský rok vůbec prvním mezi širší domácí elitou, tedy první účastí na Vodafone Mistrovství České republiky. Pro vedení samotné organizace půjde o motivaci do budoucna, i když se na vrcholu sezóny díra do světa udělat nepodařila. Zbrusu nové složení dává dohromady hráče z několika různých týmů, jako jediný se loňského MČR v barvách Infactus zúčastnil Jakub 'PawianeQ' Glaser. Marek 'LGNDN' Francúz však střílel za E-RIVALS a ani zbylé dva pilíře sestavy nejsou pro domácí scénu žádnou neznámou.

Aktuální čtveřice hráčů Infactus Gaming:

 Česká republika Jakub 'PawianeQ' Glaser
 Česká republika Marek 'LGNDN' Francúz
 Česká republika Miroslav 'L4KER' Náplava
 Česká republika Jan 'jouhan' Horák

​​​​​​​

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.