Přejít k hlavnímu obsahu

Držte si klobouky, do PUBG přilétá kluzák!

19. 12. 2019 | 15:04 PUBG: Battlegrounds
Vývojáři se svůj projekt PUBG Labs rozhodli využít opravdu naplno a nyní skrze něj do hry přidají vskutku jedinečný dopravní prostředek. Motorový kluzák bude ve hře v odděleném herním módu dostupný od pátku 8:00 do pondělního rána.
PUBG kluzák
PUBG kluzák

PUBG nabízí možnost přesunu pomocí aut, motorek a lodí, naposledy byl do hry přidán obojživelník. Nyní však přichází ještě šílenější přírůstek, se kterým budeme mít možnost brázdit vzdušný prostor. Pro vzlétnutí větroně pro pilota a jednoho dalšího pasažéra se budete muset na zemi rozjet na 65 kilometrů v hodině, za dalších pět se začnete automaticky zvedat do vzduchu. Stejně jako u jiných vozidel si při letu musíte dát pozor na nádrž.

Přímo z kokpitu budete dokonce moci střílet a vrhat molotovy. Co se týče poškození, tak zničen může být pouze motor, po jehož vypnutí však stále bude možné plachtit a následně i přistát – kola totiž zničit nepůjde. Méně poškození než trup letadla budou dostávat křídla, které nebude možné zničit samostatně. Co se týče ovládání, tak to je naprosto intuitivní (WSAD, levý Shift a Control, mezerník) a nebude těžké si na něj zvyknout.

Motorový kluzák dorazí už v pátek ráno, tak si ho nezapomeňte během tří dní pořádně užít – přece jenom třeba jednou půjde o plnohodnotnou součást hry, když vidíme, co všechno PUBG Corp. zkouší. Vaším limitem je pouze nebe, žádná fixní maximální omezená výška. Čím výše se ale při letu dostanete, tím víc bude váš motor ztrácet na výkonu. PUBG Labs pro tento mód bude dostupné v TPP i FPP na mapách Erangel a Miramar.

PUBG kluzák
Zdroj: pubg.com
Štítky: PUBG update
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.