Přejít k hlavnímu obsahu

Esport sázky: CS Summit s nejzajímavějšími duely, velký StarCraft i League of Legends

Je tu pondělí a nový týden sázkových příležitostí. Co nejzajímavějšího bude možné vsadit na Tipsportu v následujících dnech? Bude tu tradičně nejlepší CS:GO, ale i světová scéna hry StarCraft 2 nebo nejlepší světové i regionální League of Legends
Esport sázky
Esport sázky

League of Legends: Korejská LCK je pastva pro oči

Jihokorejská liga přinese další řadu velmi zajímavých zápasů v čele s utkáním T1 proti DAMWON Gaming, dvou předních týmů současné ligy. Zajímavý by ale mohl být například také střet DRX proti Team Dynamics, nebo T1 proti Gen.G.

T1 LOL

Counter-Strike: CS Summit jde do finiše

Velká utkání nabídne CS Summit, kde se jde do play-off. Z úvodních čtvrtfinále bude nejzajímavější asi střet severských celků Ninjas in Pyjamas proti Fnatic. Velká očekávání vzbuzuje také zápas GODSENT proti BIG s účastí STYKA. Dokáže slovenský střelec překvapit rozjeté Němce? 

CS Summit

StarCraft 2: Ti nejlepší z nejlepších na DreamHacku a Global League

Své si užijí i milovníci legendárního StarCraftu, kde uvidíme třeba papírově vyrovnaný zápas Hellraiser - SKillous nebo hvězdný střet Scarlett s Armanim.

SC2 Tipsport

League of Legends: Německá Prime League s domácí účastí

Pokračuje také německá regionální liga v League of Legends. Hodně se čeká od Ad Hoc gaming s Freezem a Kamiliusem, ale v nadcházejícím kole je čeká vedoucí tým ligy BIG, mezitím co ad hoc se zatím prezentuje spíše nevyrovnanými výkony.

Prime League LOL
Zdroj: tipsport.cz
Štítky: Tipsport, tipsport.cz