Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba představuje svou Teamfight Tactics sekci o třech hráčích. Kdo bude koho na MČR reprezentovat?

5. 11. 2019 | 19:35 Teamfight Tactics
Teamfight Tactics a auto-battle hry obecně jsou jedním z fenoménů letošního roku. Když tak eSuba dala letos šanci například Apex Legends, dalo se očekávat, že po čase zkusí vkročit i do této řeky. To se nakonec děje pouze několik dní před MČR, kde budou modrou krev reprezentovat tři hráči. Kdo jaké barvy bude hájit celkově?
Teamfight Tactics eSuba
Teamfight Tactics eSuba

Vrchol letošní sezóny je za dveřmi a eSuba neodolala mít své zástupce i v dalším z nových titulů. V tuto chvíli tak bude chybět pouze v Rainbow Six Siege turnaji, jinak má své hráče naprosto všude. Novým přírůstkem do eSubácké rodiny se stává Teamfight Tactics tým, který se skládá ze tří hráčů, převážně velezkušených.

Na TFT zpravidla přecházeli hráči z jiných her a přesně to je i případ těchto stratégů. Jiří 'GarO' Turyna několik let působil na Hearthstone scéně a zahrál si i na MČR. Podobně to má Miloslav 'Thrae' Poslední, který nejvíce holdoval League of Legends a do české reprezentace se dostal v Heroes of the Storm. Třetím členem týmu, který je na scéně dosud nejméně známý, je Jan 'plotak' Plot. Všichni tři nebudou v Brně o víkendu chybět.

MČR 2019

To bychom měli novou sestavu eSuby, ale co ostatní hráči? Kromě tohoto tria se v domácích organizacích ujali další čtyři hráči, reprezentovat tým tak bude takřka polovina účastníků. Unny oblékne dres eEriness, JJPasak zamířil do NecroRaisers, D0L1K se představí v barvách 21Phoenix a BloodyDevils si zvolili MrRedika.

Skupina ASkupina B
QuecradBDS.MrRedik
ESB.GarO21Phx.D0L1K
RaidyMicroCzech
eE.UnnyNR.JJPasak
ESB.ThraeESB.plotak
acnevCryptoO71
MARIOR0bK0k
tlt for tatZhuMumie

Harmonogram turnaje:

  • Skupina A: sobota 10:00 až 14:00
  • Skupina B: sobota 14:30 až 18:30
  • Finále: neděle 10:00 až 14:00

Rozdělení prize poolu:

  • 1. místo: 14 000 Kč
  • 2. místo: 8 000 Kč
  • 3. místo: 5 000 Kč
  • 4. místo: 3 000 Kč
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.