Přejít k hlavnímu obsahu

eSuba si trio hráčů Teamfight Tactics drží i do nové sezóny

12. 1. 2020 | 14:09 Teamfight Tactics
Teamfight Tactics v minulém roce zažilo velký boom, ale co se esportu týče, příliš mnoho organizací se do založení plnohodnotně podporované sekce nehrnulo. Jak už to ale bývá, výjimkou často bývá CZC.eSuba, která si své reprezentanty vybrala před MČR, kam se TFT hned v prvním roce podívalo.
eSuba TFT
eSuba TFT

Na prvním Mistrovství České republiky v Teamfight Tactics se představilo celé trio eSubáků, z nichž dva to dotáhli až do finále. Štěstěna bohužel nepřála Janu 'plotak' Plot, který své ambice nenaplnil a skončil na chvostu své skupiny. Zkušený Hearthstone hráč Jiří 'GarO' Turyna to měl přesně naopak a sklonit se musel před jediným hráčem, mistrem JJPasakem. Jeho stříbro podtrhl pátým místem třetí hráč TFT sekce, Miloslav 'Thrae' Poslední.

Úspěchy ale nepřicházely pouze na domácím poli, GarO totiž vyrazil na zimní DreamHack do Jönköpingu, kde z několika turnajů dokázal vyhrát hned dva a celkově se stal nejúspěšnějším Teamfight Tactics hráčem legendární lanparty. Právě i zařazení na takto velké akce dává hře naději na ještě úspěšnější rok 2020, čemuž věří i CZC.eSuba a prodlužuje podporu výše vypsanému triu i pro novou sezónu. Jelikož jsme se i my rozhodli TFT dát šanci mezi hlavními tituly PLAYzone Challenge, tak minimálně na eSubáky se v květnu můžete těšit.

Esport v TFT čeká zlomový rok a ukáže se jestli má na poli kompetitivního hraní své místo. Já budu i v nadcházející sezoně dál hájit modrou krev. Určitě pro mě nebude snadné pokořit svýmy výsledky rok 2019, ale je to jedním z mých cílů. Pro mě osobně bude rok 2020 hodně klíčový. Chtěl bych totiž zakončit bakalářské studium a nebudu mít tak v první části roku tolik času na kompetitivní hraní. Rozhodně si ale nenechám ujít žádný velký turnaj!

dodal GarO pro oficiální prohlášení na webu organizace.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.