Přejít k hlavnímu obsahu

Fadee Gaming krátce po představení týmu mění hráče

25. 3. 2020 | 07:00 PUBG: Battlegrounds
Jsou to teprve dva týdny, co jsme oznamovali vstup organizace Fadee Gaming na pole PlayerUnknown's Battlegrounds. Nyní však přichází první vynucená změna v základní sestavě.
Fadee DivinE
Fadee DivinE

Fadee Gaming oficiálně opouští Patrik 'Nibs' Černohorský, který dříve působil například ve Vikingekrig Esports. Oficiální důvody odchodu ale známy nejsou. Jeho místo nyní zaujme Jan 'DivinE' Čížek, jenž už s týmem pár dní hraje a nechyběl ani na pondělní kvalifikaci Charity Cupu. Pokud vám tohle jméno nic neříká, tak nezoufejte. DivinE totiž dříve žil v USA a domácí herní scénu vzal útokem až v letošním roce. Jde o aktivního streamera a tam si jeho protřelého skillu ve Fadee všimli a rozhodli se mu dát šanci.

Aktuální sestava Fadee Gaming:

 Česká republika Filip 'Klimson' Klimeš
 Česká republika Adam 'Duff' Sýkora
 Česká republika Radek 'Hazy' Moc
 Česká republika Jan 'DivinE' Čížek

Už delší dobu hraji na zdejší scéně a čekal jsem na nějakou slušnou nabídku. Kluci mě sledovali na streamu a následně mi řekli, že by mě chtěli zkusit na tryout. Já jsem neváhal ani chvíli a šel jsem do toho. Po ani necelých 2 týdnech bylo rozhodnuto a jsem rád, že můžu být součástí tohoto týmu!
Štítky: Fadee Gaming
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.